Yönetimden okuyan gören birisi olursa...
Lütfen sayfayı tamamen kapatın domaine full reklam verin böyle az olur, sizin de gelire ihtiyacınız var nihayetinde..(!)
PC'den girenler sürekli pop-up uyarı ile uğraşırken, telefondan girenler boş mu duracağğdı? Para lazım para.
Telefonun klavyesi açıldığı zaman siteye dair hiçbir şey göremiyorum 😂😂😂😂😂PC'den girenler sürekli pop-up uyarı ile uğraşırken, telefondan girenler boş mu duracağğdı? Para lazım para.
Admin burada gerçek turkrock üyelerinin siteyi hissederek bile gezinebileceğini düşünmüş olmalı.Telefonun klavyesi açıldığı zaman siteye dair hiçbir şey göremiyorum 😂😂😂😂😂
Beyin gücümüzün %100 ünü kullanırsak ne olur oynat bakalım.Admin burada gerçek turkrock üyelerinin siteyi hissederek bile gezinebileceğini düşünmüş olmalı.
Ey ahali eğer adblocku tekrar açmasaydım bu mesajı yazamayacaktım. Affınıza sığınarak arttırıyorum 😁Görüyorum ve arttırıyorum.
136867 eklentisini görüntüle
Artık reklamlar da kapanmıyor bilginiz olsun.Ben bilgisayarda Adblock açık tutuyorum hala. Her sayfa yenileyişimde "Adblock uyarısı" şeysini tek tek kapatmaya razıyım, maksat bu mesajları görüp takmayan yönetime 1 kuruş kazandırmamak olsun.
Öneri yapmayın şu adminlere, gözünüzü seveyim 🤣 Karpuz kabuğu düşürüyoruz akıllarına resmen.