Renk önerir misiniz ?

Merhabalar herkese,

3-4 haftadır yoğun bir sınav temposundan sonra kendimi yarın atölyeye atacağım kafamı dağıtmak eğlenmek istiyorum. Kafamda gitarı biraz renklendirmek var ama ben kararsız kaldım.

Pickguardın aynı şekilde kesim yapıp farklı bir renk yapacağım.
Yapmışken manyetik kapaklarını da boyayım diyorum. Direkt siyah almayı düşündüm ama onun için çok sipariş beklemeye hem çok zamanım yok hem de gördüğüm kadarıyla 2 tanesine 55 lira vermek gibi bir şey istemiyorum.

1 numaralı pickguardı şu renge 2 numaralı pickupları şu renge boyayabilirsin tarzında yorum yaparsanız çok sevinirim. (Burda bulunan herkesin dediğim terimlere bilgisi vardır da wpden atarken böyle atmıştım o yüzden kimseyi kücümsemek gibi amacım yok)

Gitar şu an biraz çıplak bu durumdan özür dileriz 😄

WhatsApp Image 2019-11-22 at 19.55.52.webp

Siyah gövde + maple sap gitarlarda siyah PG + aged white PU cover/knob görüntüsüne hastayım. Eğer çok sade olur diyorsan yukarıda dediğin gibi değişik bi desen bulup kaplayabilirsin, gitarında çok güzel durmuştu.

Kaplanmış gitarın fotoğrafı var mı? Merak ettim de.

Yemin ederim en son custom pickguard işine de gireceğim çeşitli textureleri deniyorum şu anlık en sağdakini denedim çok beyaz kaldı

sdfafsa.webp

1 saate gitar üstündeki görünüşünü atarım

Desen siyah gitar ile hoş durmuş ama pickguardın sağ alt kısmı biraz garip duruyor. O kısmı biraz daha değiştirirseniz daha iyi olabilir bence.
Aslında orjinal pickguard üzerinde çalıştığım için orjinali öyle yani ama evet dediğiniz gibi biraz garip duruyor.

Bir de böyle bir şey yaptım hemen

lala.JPG

Not:Gitarınızı ve pickguardınızı kaplamayı düşünürseniz üstten bir gitar fotoğrafı ve deseninizi atarsanız boş zamanımda yardımcı olabilirim. Kaplamadan önce fikriniz olur.

Geri