Cicatriz demiş ki:Bence bu tarz elestirileri onlarin kendilerinede soyleyebilirdin.Forumlarina gelip bu kadar elestiri yazmani doru bulmadim.Sonucta hepsi tanidigin adamlar.Ama neyse gordugum kadariyla onlar pek rahatsiz olmamislar bunu konudan...
Arkadaslar hepiniz cok basariliydiniz.Bir takim kucuk eksiklikler tabiki var ama daha ilk konseriniz.Bu tarz eksikleri ancak sahneye alisarak ve daha cok calarak giderebilirsiniz.Sonucta performansin iyi olmasindaki en buyuk etken tecrube ve deneyimdir.Bir insan studyoda veya evinde ne kadar iyi calsada sahnede kendini gosteremeyebilir.Bunlar hep zamanla oturcak seyler.Ama ben sizi izlerken ilk konseriniz gibi gelmedi bana.Hepiniz ayri ayri basariliydiniz.Bi kac konser sonrasinda acayip geliseceginize inaniyorum.
kesinlikle bende katılıyorum +9999999999 yani ilk konser ve süperdiniz tam gaz devam arkadaşlar 😉Cicatriz demiş ki:Bence bu tarz elestirileri onlarin kendilerinede soyleyebilirdin.Forumlarina gelip bu kadar elestiri yazmani doru bulmadim.Sonucta hepsi tanidigin adamlar.Ama neyse gordugum kadariyla onlar pek rahatsiz olmamislar bunu konudan...
Arkadaslar hepiniz cok basariliydiniz.Bir takim kucuk eksiklikler tabiki var ama daha ilk konseriniz.Bu tarz eksikleri ancak sahneye alisarak ve daha cok calarak giderebilirsiniz.Sonucta performansin iyi olmasindaki en buyuk etken tecrube ve deneyimdir.Bir insan studyoda veya evinde ne kadar iyi calsada sahnede kendini gosteremeyebilir.Bunlar hep zamanla oturcak seyler.Ama ben sizi izlerken ilk konseriniz gibi gelmedi bana.Hepiniz ayri ayri basariliydiniz.Bi kac konser sonrasinda acayip geliseceginize inaniyorum.