Belli bir bütçe altındaysan Nux Cerberus olabilir. Hee yok ben para harcayacağım diyorsan ona göre bir şey söyleyelim 😀Merhabalar, analog setup dizmeye çalışıyorum ekipmanlarıma profilimden bakabilirsiniz buraya yazıp uzatmayayım
sololar için reverb ve boost pedalı arıyorum 2.el kovalamaya çalışacağım sololar için başka pedallarda önerebilirsiniz 🙂
3k civaı bi reverb pedalı işimi görürmü sizceBelli bir bütçe altındaysan Nux Cerberus olabilir. Hee yok ben para harcayacağım diyorsan ona göre bir şey söyleyelim 😀
Reverb için HOF öneridir. Zaten en ünlü Reverb pedallarından birisidir.
TC Electronic Hall of Fame 2 Reverb Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
TC Electronic Hall of Fame 2 Reverb, TC ELECTRONIC ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
Görsele takılmazsanız, pazarlıkla 3500 TL iyi gibi. 🙂
görsellik çok işim yok hocam bize işlevi lazım 🙂Görsele takılmazsanız, pazarlıkla 3500 TL iyi gibi. 🙂
hall of fame mini iyi midir hocam ya da yine aynı modelin diğer serileri daha uygun fiyatlı olanlarıGörsele takılmazsanız, pazarlıkla 3500 TL iyi gibi. 🙂
HOF ve HOF mini arasında Reverb olarak bir fark yok. Aynı devre aynı algoritma. Mini için adaptör kullanmak zorundasın. Diğeri pil ile de çalışabiliyor. Bunun dışında TC Electronics Tone Print özelliğine sahip. HOF'da istediğin kadar atabilirken mini de sadece 1 tanesine erişebiliyorsun. Yani ton olarak değil, işlevsellik olarak fark var.hall of fame mini iyi midir hocam ya da yine aynı modelin diğer serileri daha uygun fiyatlı olanları
bilgiler için çok teşekkür ederim hocam sanırım hof2 alacağımHOF ve HOF mini arasında Reverb olarak bir fark yok. Aynı devre aynı algoritma. Mini için adaptör kullanmak zorundasın. Diğeri pil ile de çalışabiliyor. Bunun dışında TC Electronics Tone Print özelliğine sahip. HOF'da istediğin kadar atabilirken mini de sadece 1 tanesine erişebiliyorsun. Yani ton olarak değil, işlevsellik olarak fark var.
Spring reverb haricinde HOF2 gayet sağlam bir pedaldır. Eğer üzerindeki spring reverb'i beğenmezsen de Tone Print ile farklı bir reverb atabilirsin içine.
hof2 almayı düşünüyorum hocam yine de teşekkür ederimBen Mooer X2 R7 Satıyorum İlgilenirseniz Link bırakıyorum. Denemek isterseniz misafirim olabilirsiniz Yeniköy de
Hof 2 gayet iyi kendini kanıtlamış bir pedal. Boost olarak da Spark booster önerebilirim,basit kullanımı rahathof2 almayı düşünüyorum hocam yine de teşekkür ederim
Bu tarz bir pedal da olabilirHof 2 gayet iyi kendini kanıtlamış bir pedal. Boost olarak da Spark booster önerebilirim,basit kullanımı rahat
inceleyeceğim 😀