konser sonrası serzenişime bakınca kötü bir tablo ortaya cıktığının farkındayım. sonrasında videoyu izledim. genede seyirci açısından daha kötü konserler de görmüştüm. her ne kadar o gün aldığım soğuktan dolayı şu an hasta yatıyor olsamda araya gün girince ve izledikçe iyi şeyler daha baskın oluştu kafamda 🙂
son dönemdeki bazı ankara konserleri ne kadar seyircisiz geçmiş olsada kendimi bu müzik türünde her zaman bir aile içinde hissettim başka hiç bir sosyal ortamımda olmadığı kadar.birazda bizleri motive eden bu sanırım. bu hissi tekrar yaşatan o kadar çok olay vardıki sahne arkasında. bu yüzden bazı insanlara özellikle teşekkür edeceğim buradan.
sevgili berkay 20 dakika uğraşıp soğuktan adam olmayan floyd rose a 5 dakikada ayar cektiğinden dolayı çok teşekkürler.( gb olacaktı ama gbeeee🙂 ) .
tarık, resmen kardeşim olsa o kadar koşturmazdı bizimle. hamallık safhasında bile beraberdin çok tesekkürler. ( doğumgününü kutlamak isterdim sahneden ne yazıkki sesimin dışarıda çok yankılı ve anlaşılmaz olmasından dolayı araya kaynatmak zorunda kaldım.ilk düzgün akustik ortamda geçmiş doğumgününü kutlayacağım .) )
sevgili zuhal özgür namı diğer pearlman. ekipmanları biraz daha ucuza versen bak burdan ne tebrikler teşekkürler edeceğim sana .) o gün fotoğraf manyağına cevirdin bizi . insan kendini baya baya önemli hissediyor 🙂
sevgili tuna 2. şarkıda sahneye cıktığın anda resmen korktum sesini duyunca! 🙂 . hem tebrikler , hem de teşekkürler.
hayatlarında metal tecrübesi rewind konserlerinden ibaret olan selçuk ve orkun arkadaşlarım .az kaldı size bu türüde sevdireceğim yakında metalcisiniz. neyimize olsa yardıma koştunuz orada hepinize teşekkürler.
sevgili grup arkadaşlarım vede. bazı kaprislerimi çektiklerinden dolayı en çok size teşekkürler. ( özellikle sana diyorum uğur )
hicri! sevenin var sevmeyenin ama kimse bu adam metal için elinden geleni yapmadı diyemez! işinde bu olabilir .oyle yada boyle gördüğüm en düzenli izleyicisin. hepimizi yaş haddinden metalden emekli edecekler sen gene inşallah konserlerde olacaksın. teşekkürler.
tüm bunlar dışında o kadar çok isim varki saymak istediklerim bazılarının adlarını da bilmiyorum. sabhankradaki arkadaş çok teşekkürler. sizin inişinizde orada olamadım ama senin deyiminle sizde iyi kazıdınız. seyircilerden bazı arkadaşlara mahcubum çıkışta beraber resim çekilecektik yukarıdaki işimiz uzayınca tamamen unuttuk🙁 kusurumuza bakmasınlar lütfen. unutmadan alpago grupça orada olan ekiplerdenmişsiniz. uzaktan gördüm ama emin olamadım sonra forumlarda okuyunca orada olduğunuzu anladım yanınızdan geçipte vermediğimiz selam için özürler.brandayı indirmedeki cesaretinden dolayı saklıda çalışan arkadaşa.
kemal,can,sercan,serkan,emrah,cihan,murat sizleri saymıyorum bile. veee her şeye rağmen orada bulunmuş tüm insanlar. hepiniz abartmıyorum kahramansınız. geleninde gelmeyeninde canı sağolsun bundan sonra çok daha iyi ortamlarda birlikte olacağız. hepinize teşekkürler.!