Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu iki gitarı daha önce kullanmış veya deneyen biri var mı ben gitar çalmayı öğrenmek istiyorum ama hss mi hh mi almalıyım daha sonradan bana sıkıntı çıkarırlar mı bilmek istiyorum yardım eden herkese şimdiden teşekkürler
Rg nin rgrt serisini kullandım güzel slim c sap her perdeye erişim çok rahat 15 radius. Metal ve shred için iyi. Yamaha 112 strat Ibanez superstrat. Çalacağın türe göre sen seçebilirsin ama iş daha çok amfide olduğundan karar senin
Rg nin rgrt serisini kullandım güzel slim c sap her perdeye erişim çok rahat 15 radius. Metal ve shred için iyi. Yamaha 112 strat Ibanez superstrat. Çalacağın türe göre sen seçebilirsin ama iş daha çok amfide olduğundan karar senin
Amfi daha öncelikli. Ben yerinde olsam en azından blackstar id core 10w yanınada hss türleri için squier affinity veya Yamaha 112. Hh için schecter c6 plus filan alırdım.