yaşayan var mı bilmiyorum ama son zamanlarda edge köprü mi telini sürekli koparıyor, üstelik köprüye değmeyen bir yerden kopuyor, 9 numara tel olmasından kaynaklı bir durum olabilir mi yaşayan var mı acaba?
Kol ile vibrato yaparken köprüyü denge pozisyonunun altına getiriyosun (yani teli kaldıracağı maksimum gerilimden fazla bir gerilime ulaştırıyorsun) ve tel kopuyor. Floyd Rose da olsa, köprü tize çekilemez. Köprünün asıl hareket yönü pese doğrudur.edit: körpü gerginliği normal düzeyde hatta biraz daha alçalınca cızlama yapıyor teller yani çok fazla teli germe alanım yok o yüzden garip geliyor bana telin patlaması
Tele bağlı olduğunu düşünüyorum sorunun lakin G bender gibi sistemler teli daha da geriyor. EVH ve Dimebag Darrell gibi gitaristler de tremoloyu çekerek (pull up) / telleri gererek kullanıyorlardı. Sorun burada olmamalı eğer öyleyse Köprüde String block da sorun vardır diye düşünüyorumKol ile vibrato yaparken köprüyü denge pozisyonunun altına getiriyosun (yani teli kaldıracağı maksimum gerilimden fazla bir gerilime ulaştırıyorsun) ve tel kopuyor. Floyd Rose da olsa, köprü tize çekilemez. Köprünün asıl hareket yönü pese doğrudur.
Bencede. Bu sebeple telden olabileceğini düşünüyorum, Köprüyü tize çekmenin bir sorun çıkarmaması lazımSorun string block'ta olsa tel oradan kopardı.
bu konuyu tam anlayamadım detaylı bilgi verme şansın var mı acaba teşekkür ederim.Kol ile vibrato yaparken köprüyü denge pozisyonunun altına getiriyosun (yani teli kaldıracağı maksimum gerilimden fazla bir gerilime ulaştırıyorsun) ve tel kopuyor. Floyd Rose da olsa, köprü tize çekilemez. Köprünün asıl hareket yönü pese doğrudur.