RunRabbitRun demiş ki:Baştan başa....
Aslında işi vokal götürmüş sanırım
Bir de ikinci tekrardan sonra üçüncü tekrarın dışında başka bir şey bekleniyor dinlerken. Tabi bu çok kişisel bir görüş 🙂 Yani ben öyle bekledim...ha geliyor geliyor derken gelemedi. böyle uygun görülmüş demek.
Neyse elinize sağlık, daha iyi şartlarda kayıt dileğiyle bütün gruplara.....
Hassan demiş ki:sarkiyi dikkatlice dinledim. Açik olmam gerekirse ciddi düzenleme hatalari var. parça 5 saniyelik gitar riffleriyle gidiyor. olmaz diye bisey yok yalniz bu sekilde kimseye 3:55 boyunca dinletemezsiniz bu sarkiyi ... bir sekilde 1 dakika civarinda kisaltilmali
parçanin basindaki introyu 8 kez dönmenin ne anlami var. ortasinda zaten dönüyosun, chorus arkasinda da var. Ben 3 kere dinledim sonra sikildim. Son chorus da davulun artik aksak ritmi birakmasi gerekiyomus gibi geldi bana.. düzeltiyorum bairakmasi allahin emri olmus , 4/4 ritm üzerine kudurman lazim arda artik dorukdasin döseyecen zilleri kuduracan uçuracan müzigi. Güzel çalmissin, yalniz parçadaki tekdüzeligi bozabilirdin ama bozmamissin. Zamanla çok iyi olacagin ortada. vokal basarili
Bu gurubu destekledigim elemanlarini da sevdigim için bu mesaji yazdim, imkaniniz varsa yeniden düzenleyip bir daha kaydetmenizde fayda görüyorum. Basarilar
sıfır mı? 8O fatih bunu eleştiri değil aşağılama olarak algılıyorum kusura bakma... 🙂 yeni sıfırı bilmem ama eskisine benzetme bee... 😀RockeR_SpidEr_MaN demiş ki:evt biraz daha düznlenmesi gerekiyor yalnız parşanın hucum da olması kalitede kesin bir düşüs yaratmış kanal kayıtta daha temiz ve daha anlamlı gelebilr biraz eski sıfır gibi olmuş yani 🙂) nese olsun olur böle şeyler ama roxy bu sene yatar ben sana sölim depo demedi deme ben ççok üzülrm o ayrı mesele ama bilmem 🙂
sana katılmıyorum.hücum bir kere üst düzey cicim.kayıtta süper.oooohoooooo yine baştan başa.şu an hem dinliyorum hemde yazıyorum.ve bir kez daha dinle diyorum...RockeR_SpidEr_MaN demiş ki:evt biraz daha düznlenmesi gerekiyor yalnız parşanın hucum da olması kalitede kesin bir düşüs yaratmış kanal kayıtta daha temiz ve daha anlamlı gelebilr biraz eski sıfır gibi olmuş yani 🙂) nese olsun olur böle şeyler ama roxy bu sene yatar ben sana sölim depo demedi deme ben ççok üzülrm o ayrı mesele ama bilmem 🙂