canacanka-t 19 Ağustos 2005 #623 DEP_REM demiş ki: 20 agustos cumartesi yer biziz bar DEPREM konseri... Hepsini görmek için tıklayın... yarın ordayım depocum... sonunda tatili bitirecem
DEP_REM demiş ki: 20 agustos cumartesi yer biziz bar DEPREM konseri... Hepsini görmek için tıklayın... yarın ordayım depocum... sonunda tatili bitirecem
S shitty 19 Ağustos 2005 #625 büyük ihtimalle ordayız hade kolay gelsin...umarım gerçek bi deprem konseri olur 😉
cyberknight 20 Ağustos 2005 #627 Sen ancak gaz ver zaten gelme aman haaa 🙂 Bekliyoruz Deprem&51 Promil konserine...Baya eğlenceli olacak gibi bakalım 🙂
Sen ancak gaz ver zaten gelme aman haaa 🙂 Bekliyoruz Deprem&51 Promil konserine...Baya eğlenceli olacak gibi bakalım 🙂
maresalx 20 Ağustos 2005 #631 yarın bende bizizdeyim bakalım nası bir konser olucak şimdiden hepinize başarılar volkan bu arada harika avatarın 😉
yarın bende bizizdeyim bakalım nası bir konser olucak şimdiden hepinize başarılar volkan bu arada harika avatarın 😉
DEP_REM 20 Ağustos 2005 #636 olm bu neeeeeeeeeeeee bulvar gazetesi gibi oldu burası ahahaha Nerde şişme insan var burda 😆 göktug sen bizi şişirdin allahta seni şişirsin 8) 🙂
olm bu neeeeeeeeeeeee bulvar gazetesi gibi oldu burası ahahaha Nerde şişme insan var burda 😆 göktug sen bizi şişirdin allahta seni şişirsin 8) 🙂
ozgun1907 20 Ağustos 2005 #638 Yarın Deprem e başarılar diliyoruz.Avatarları değiştirin arkadaşkar cok ayıp lütfen karalamayalım guzelim forumu 😛 Ahu için yeni forummu acsak 😀 😀
Yarın Deprem e başarılar diliyoruz.Avatarları değiştirin arkadaşkar cok ayıp lütfen karalamayalım guzelim forumu 😛 Ahu için yeni forummu acsak 😀 😀
_KehaneTEmre_ 20 Ağustos 2005 #639 Depreme konserde başarılar , ahu göktuğ skandalına webcam ile canlı tanık olmuş biri olarak göktug ' u çok kınıyorum ! :twisted: :twisted: :twisted:
Depreme konserde başarılar , ahu göktuğ skandalına webcam ile canlı tanık olmuş biri olarak göktug ' u çok kınıyorum ! :twisted: :twisted: :twisted:
canacanka-t 20 Ağustos 2005 #640 ahuyu bana ayarlicaktı dün iyi kızmış avartardan öle görünmüyor ama 😀