Herkese çok teşekkürler iyi niyetli yazılarınız için...RBC nicki arkaşım sanada teşekkür ederim...kelepçeye demo yapmayı düşünüyoruz ve ilk sana yollayacam 🙂 sagolasın...
yapılan geyikler arkadaşlarımız arasındadır egemencim dışardan insanlara bu tarz şeyleri yansıtmamaya çalışırım...senin bu yazdığın beni çok üzdü egemen...sanki gelip bana söyleyemezmişsin gibi burda sen bunu insanlara anlatıyosun...neyse ayrıca benim aldığım alkol miktarı kimseyi alakadar etmez diye düşünüyorum bilmem haksızmıyım,hem sahnede çalışımda ve performansımda bi eksiklik yok kimseyede saygısızlık yapmıyorum...yaptıklarım tamamen benimle alakalı şeylerdir bilmem anlatabildim mi?genede senin bu yazdıklarını geyik olarak algılıyorum ve rica ediyorum forumu böyle kişisel alakasız konulara alet etmeyelim lütfen...müzik konuşalım...hadi bakalım... :evil:katapult demiş ki:ben burdan bir eleştiri yapacam kusura bakmayın
bascınız nerdeyse her konsere sarhoş çıkıyo ve konserlerden sonra bunla övününüp sağda solda anlatıyo benden bir uyarı gereğini siz yapın artık alkol tedavisimi görürür ne yapar bilmem :bilmem :? 😛
yok erdoğan gerçek yazdım ben sen geyik olarak algılama sakın cık cık adam birde dediğini geyik olarak algılıyorum yazmış ben sana ne zaman ciddi bir şey söledimki allah alllah ve pentatonic sen beni kınamaya devam et ben arkandayım :bilmemekulak demiş ki:yapılan geyikler arkadaşlarımız arasındadır egemencim dışardan insanlara bu tarz şeyleri yansıtmamaya çalışırım...senin bu yazdığın beni çok üzdü egemen...sanki gelip bana söyleyemezmişsin gibi burda sen bunu insanlara anlatıyosun...neyse ayrıca benim aldığım alkol miktarı kimseyi alakadar etmez diye düşünüyorum bilmem haksızmıyım,hem sahnede çalışımda ve performansımda bi eksiklik yok kimseyede saygısızlık yapmıyorum...yaptıklarım tamamen benimle alakalı şeylerdir bilmem anlatabildim mi?genede senin bu yazdıklarını geyik olarak algılıyorum ve rica ediyorum forumu böyle kişisel alakasız konulara alet etmeyelim lütfen...müzik konuşalım...hadi bakalım... :evil:katapult demiş ki:ben burdan bir eleştiri yapacam kusura bakmayın
bascınız nerdeyse her konsere sarhoş çıkıyo ve konserlerden sonra bunla övününüp sağda solda anlatıyo benden bir uyarı gereğini siz yapın artık alkol tedavisimi görürür ne yapar bilmem :bilmem :? 😛