ekulak demiş ki:sevgili entity nickli davulcumuz can bu konuda açıklama yapmıştı sanırsam...
neyse bende her yerde söylüyorum bu grup sevildiyse müziğiyle sevildi...isim değişsede, müzik değişmiycektir elamanlarda değişmiycektir...markalaşmaya gelince büyütmeye lüzum yok marka falan değiliz...nedense de isim değiştirme kararı ortaya çıkana kadar marka falan değildik isim değişicek dedik bi anda marka olduk o da hoş 😀
bu ülkede hakkaten bişeylerin değeri öldükten sonra ortaya çıkıyor...bende arkadaşlarım için intahar etme planları kurmaktayım sırf bu yüzden...
her neyse...demo bitmek üzere...hangi isimle çıkıcak o konuda en ufak bir fikrimiz yok şu an...dinleyip dinleyemeceğiniz konusu da şu an belirsiz...ama çok iyi bir iş çıktığı kesin...çok büyük sürprizler geliyor...
Benim de var pipetim evde, ben de geleyim mi kola içmeye? 😆 Threesome drunk group şeklinde yaparız, iyi de reklam olur hem, isimden kazanır. Emule searchlerinde de epey sonuç çıkar adınıza. 😛ekulak demiş ki:pipetle kola içicez beraber Atalay abi hep beraber 😀 internetten canlı izliycek bütün dünya 😀