silent_guitar demiş ki:Bu bir taş mı sevgili Deprem? 🙂 Orası öyle tabii ama açık örnekleri var gözümüzün önünde, ondan dedim. İstisnalar elbette mevcuttur. 😛
Sevgiler...
tabi ki de ordayız 😉ekulak demiş ki:13 Mart Salı günü saat 15.00 ODTÜ mimarlık amfisine tüm sevenlerimizi bekliyoruz...
sevgiler...
Sabote etme başka başlıkları genç!..Boşver doomu metali.. kimsenin ihtiyacı yok senin söylediklerine..hadi bakalım meşale başlığına.. Link güncelle biraz.. 🙂madxcan_die demiş ki:sitenize baktım ve bir iki parçanızı dinledim ve popüler hit parçalar yapıyorsunuz iyi fena degilsiniz ama benim tercih ettigim tarz ve soundlar ve yorumlar degil, olursa metal olsun doom olursada hiç fenada olmaz 🙂
ben sadece görüşlerimi dile getirdim gerçekler nede olsa acıdır degil mi 😆 zevk ve tarz meslesi gerisi boşimpala demiş ki:Sabote etme başka başlıkları genç!..Boşver doomu metali.. kimsenin ihtiyacı yok senin söylediklerine..hadi bakalım meşale başlığına.. Link güncelle biraz.. 🙂madxcan_die demiş ki:sitenize baktım ve bir iki parçanızı dinledim ve popüler hit parçalar yapıyorsunuz iyi fena degilsiniz ama benim tercih ettigim tarz ve soundlar ve yorumlar degil, olursa metal olsun doom olursada hiç fenada olmaz 🙂