R
rockfever
gercekten cok saglam sarkılar. ben en cok kelepceyı begendım.umarım kısa zamanda istediginiz yerde olursunuz🙂
ekulak demiş ki:DeGiKa 10 Eylül Pazar günü Eskişehir 222(Doors)Park da.
Neden mi ben yazdım neden mi buraya yazdım? Bilmem ki... :twisted:
baylar bayanlar bu gruba dikkatt etmeli ha aman öle sevgilinizden ayrıldınız ailenizle kavga etiiniz aman sakın ha bu tarz olaylardan sonra dinlemeyin deyemiyecem çünkü süper bu adamlar kelepçe,yalan,kalbim,baştan başa hepsi süper parçalar sabahtan akşama kadaar dinleyin zaten bi ara kelepçe dinledik bilgisayarı açık unutmuşuz sabah kalktık ooooo kelepçenin die gezioduk aaama süper adamlar vallla bunlara aman dikkat yane eheee!!!!! aman ha her yemekten sonra deprem dinlemeyi unutmayın sakınn !!!
gercekten cok saglam sarkılar. ben en cok kelepceyı begendım.umarım kısa zamanda istediginiz yerde olursunuz🙂
Depremin yeniden aktif hale geçmesine çok sevindim özlenilen sadece müzik değil grubdaki arkadaşların hepsi çok güzel insanlardır , ki çok kalmadı artık bu insanlardan ,bu mantialitede insanlara Ankara nın ihtiyacı var her şey gönlünüzce olsun..
Sevgili Deprem grubu sound süper gerçekten özellikle gitar tonlarını çok beğendim.80'lerin heavy metal dinleyicisi olarak hala parçaları dinliyosam bu grupta is vardır.Tek eleştirim sözlere olcak beni pek tatmin etmiyor doğrusu fakat grubun gitaristi gitarını ve karizmasını konuşturuyor Ben derimki dikkatle izleyin yakındır albüm ortalığı yaracaklar.Biraz daha solo eklesek nasıl olurdu acaba parçalar!Umarım albümünüz raflarımızı süsler.Başarılar yolunuz açık olsun........
izmir aç beyler izmir kaliteli müzike aç!!! doyurun!
ya kayıtlar iyi olmuş gerçekten ilk defa bugün dinledim ve çok beğendim. umarım daha iyi yerlere gelirsiniz. başarılar...
ankarada bana gore amatör gruplar içinde başı ceken grupların içinde olan depremi umarım daha aktif bi şekilde görürüz başarılar