OnurOG 5 Mart 2023 #2 0539 845 30 16 Mersin'de yaşıyorum 8 yıldır solo gitar çalıyorum yazabilirsiniz
vantablack 6 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Stratmtrat demiş ki: 0539 845 30 16 Mersin'de yaşıyorum 8 yıldır solo gitar çalıyorum yazabilirsiniz Hepsini görmek için tıklayın... İnstagram adresim @senyor.ygt
Stratmtrat demiş ki: 0539 845 30 16 Mersin'de yaşıyorum 8 yıldır solo gitar çalıyorum yazabilirsiniz Hepsini görmek için tıklayın... İnstagram adresim @senyor.ygt
isiindahauz 9 Mart 2023 #5 vokalist ihtiyacınız varsa dahil olabilirim ben de 17 yaşındayım mersine yeni geldim instagram:isiindahauz dmden iletişime geçebilirsiniz
vokalist ihtiyacınız varsa dahil olabilirim ben de 17 yaşındayım mersine yeni geldim instagram:isiindahauz dmden iletişime geçebilirsiniz
vantablack 31 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Acarali demiş ki: Merhabalar .baterist ihtiyacınız varsa gruba dahil olabilirim Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba instagramdan iletişime geçebiliriz
Acarali demiş ki: Merhabalar .baterist ihtiyacınız varsa gruba dahil olabilirim Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba instagramdan iletişime geçebiliriz