- Konu Sahibi Konu Sahibi
Küçük klüplerde sahne alarak başlamış kariyeri.Piyanist şantörden oyunculuğa gibi birşey.
Gutemensch demiş ki:Geçen belgesel vardı trt2de filmlerini bi türlü oskar alamamsını anlatıyodu.Adama bildiğim kadarıyla sadadece dadıl bi film vardı onda oskar vermişler.Kötü değildi ama daha ne filmleri vardı gitmişler en iyi makyaj oskarı vermişler ya.yazık hakarettir adamın oyunculuğuna.resmen endüstri oldular kardeşim ticaret için film yapıyolar.Bu arada what dreams may come filmini izleyen yokmu ya?
valla ben de unutmustum iyi ki hatırlattın.o filmi izledikten sonra hakikatten böyle öğretmenler var mı diye kuskuya düsmüsümdür ama evet varmıs diyebileceğim bi insanla karsılasmadım henüz :roll: filmde ethan hawke da henüz bıyıkları terlemiş bir tazeydi 😆-osman- demiş ki:ölü ozanlar derneğini nasıl unuttum yaaa 😳
etkilendiğim ve Williams ın oyunculuğuna hayran kaldığım bir filmdir...-osman- demiş ki:ölü ozanlar derneğini nasıl unuttum yaaa 😳
hakan_el demiş ki:Uzun bir süre önce TV`de izledigim bir Robin Williams filminde Robin Williams ölüyordu ve ruhu hayattayken yaptigi bir resminde canlaniyordu. Resimde mor tonlar agirliktaydi ön planda büyük bir agac vardi. Hatirladigim tek sey bu resim. Hangi filmden bahsettigimi bilenlere filmin ismini yazmalari rica olunur 🙂