- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaslar farkindaysaniz ben para verecegim bu ise ve yardimci olacak kisilerin bilgisine de ihtiyacim ortada kendi bilgi dagarcigim bu konularda zayif oldugu icin. Konu disina cikmasaydik iyiydi..
sheliakonur demiş ki:lotion demiş ki:sheliakonur;
bence arkadası yanlış yonlendiriyorsun.
metal muff kadar kötü bi drive pedalı gormedim açıkcası
ha bite mt2 gördüm🙂
carl martin crunch drive ı da onermiyorum.
tabi zevk meselesi bunlar ancak,
bir tube screamer ve rat ile drive konusunu tamamen çözebilirsiniz.
fender champ 600 ve valve jr de kesinlikle kötü amfiler. tavsiye etmem. kötü derken zevk meselesi yine ekliyorum. heleki eq bence almanız gereken ilk pedallardan değil.bu amfilerle sert müzik yapamazsınız. gerek küçük speakerları gerek küçük yapıları nedeniyle tweed soundlu amfilerdir, ha oturup tweed sound için kullanacağım diyorsan tavsiye ederim ancak diğer şartlarda heryola gelen amfiler kesinlikle değiller.
rat ın fiyatı 120 tl civarı usa olanları daha makbul.
ts serisinin de 3 4 modeli var
ts7 en hesaplısı
ts9 -ts9dx
veya maddi durumun yeterli ise ts808 tavsiye ederim.
ileride gerekirse chorus delay pedalları alırsınız. delay için birçok alternatif var,
reddiyenin sattığı bi amfi var, fender size teklif etmiş, gayet güzel bir amfi, tavsiye ederim. alımsatım daki başlığınıza da mesaj atmıs sanırım bi kontrol edin isterseniz.
sevgiler saygılar.
progressiva demiş ki:Arkadaslar farkindaysaniz ben para verecegim bu ise ve yardimci olacak kisilerin bilgisine de ihtiyacim ortada kendi bilgi dagarcigim bu konularda zayif oldugu icin. Konu disina cikmasaydik iyiydi..
lotion demiş ki:kırmızı ile kocaman yazdığın yerde ; BENCE diyor.
yani ben boyle düşünüyorum demek. komik olmayalım.
tavrının haklılığını desteklemek için kariyerini masaya koyuyorsun ama "ben öyle pro'yum" diyerek. çelişmiyor mu biraz?lotion demiş ki:kişisel gorusumu kimsenin kariyeri onunde tabiki ezdirmem
PhoibosApollon demiş ki:tavrının haklılığını desteklemek için kariyerini masaya koyuyorsun ama "ben öyle pro'yum" diyerek. çelişmiyor mu biraz?lotion demiş ki:kişisel gorusumu kimsenin kariyeri onunde tabiki ezdirmem
herneyse, kolay gelsin.