İstanbul Rock & Metal tarzında müzik yapan grubumuza DAVULCU ARANIYOR (30-45 yaş arası) IST AVR.

Hobi amaçlı müzik yapan grubumuza beraber haftasonları prova yapabileceğimiz biz davulcu arıyoruz.
Yaş aralığı 30-45 olacak şekilde tercih ediyoruz.
Ağırlıklı cover yapıyoruz. Beste çalışmalarımız da var.

Merhaba;
35 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. Kamuda çalışıyorum. Asıl mesleğim avukatlık. Clasik rock ve 70 ler seviyorum genelde. Lise ve üni. yıllarında amatörce ilgilendim. Hoş vakit geçirmek için gelmek isterim doğrusu. Fatih'te outuruyorum. Bakırköy, Beşiktaş, Üsküdar, Kadıköy noktalarına yakınım.
Fakat 😀 şöyle ki... Yani abdestime namazıma düşkünüm biraz. Küfürlü konuşmalardan filan çok hoşlanmıyorum. Dilerseniz arayın görüşelim. Mesai saatlerinde cevap veremeyebilirim. Whatsap'tan da yazabilirsiniz.
Hürmetler

Haluk 551 704 87 48

Selamlar, uzun yıllar önce bateri çalıyordum, şimdi elektro gitarla daha ilgileniyorum ama bir elektronik bateri aldım son zamanlarda. Şuraya bir video bırakayım ilgilenirseniz instagramdan iletişime geçebilirsiniz

Son düzenleme:
Hobi amaçlı müzik yapan grubumuza beraber haftasonları prova yapabileceğimiz biz davulcu arıyoruz.
Yaş aralığı 30-45 olacak şekilde tercih ediyoruz.
Ağırlıklı cover yapıyoruz. Beste çalışmalarımız da var.
Merhabalar değerli arkadaşlar,
Davulcu arayışiniz hala geçerli ise;
Yaklaşık 3 seneden beri hocam Deniz Kaymaraz ile düzenli olarak davul derslerine devam ediyorum. Daha önce de amatör gruplarda uzun bir dönem gitar çaldım.
Evde tek başıma davul idmanlarinin yanı sıra grup tecrübesinin benim için çok faydalı olacağını düşündüm.
İlanınız bu açıdan dikkatimi çekti. vakit sorunum yok. Besiktasta ikamet ediyorum. Ancak ilanınızda belirttiğiniz kriterlerden yaş maddesini karşılayamıyorum çünkü 50 yaşındayım.
İlgilenirseniz instagram hesabıma bakabilirsiniz
Orada bir iki davul performansımi paylaştım.
Bora Ünay

Merhaba ilanınız halen aktifse. Asıl mesleğim kaptanım. Uzun zamandır davul çalıyorum evde kendime ait davul odam var. Eğer uygunsa görüşmek isterim instagram kaptan.emre1

Selam, 26 yaşındayım. 8 senedir bateri çalmaktayım. Ağırlıklı olarak metal coverları yapıyorum. Beylikdüzünde yaşıyorum. İngilizce öğretmenliği yapıyorum bi yandan. Tanışmak isterim dilerseniz

Geri