_merviii_ demiş ki:Demolarını çok beğendim,sürekli dinliyorum..
Başarılar.. 🙂
s_i__n demiş ki:çok teşekkür ederim .. siwasta rock müzik yapmak inanın çok zor... ben bişi sorcam biz bu sene üniwerste şenlikleri falan bayaa geciktik gecikmediğimiz we başwurabileceğimiz organizasyonlar warmı biz yeni yeni takip etmeye başladıkta
scratgix demiş ki:RockA yı başından beri yakından biliorm,bikaç deişiklik geçirdi ama herşey asıl şimdi başlıo dedirtio galiba bizee!!
EmilioDeCarro demiş ki:herşey süper olacak olm kafanı takma lan ben güveniyorum sizlere ...
lostin1289mt demiş ki:sizi seven,destek veren insanlar var,çok güzel.fakat biraz daha mütavazi olursanız,şu roxy finali,size göre roxy finalistleri belirlenilirken yapılan,yanlış değerlendirmeler,haksızlıklar(!)ruhundan kurtulur,orada finale kalan insanlara,ödül alan insanlara "eh işte iyi sayılır"veya "olmamış nasıl ödül aldınız siz yahu,şu grubun yanında siz nasıl ödül aldınız bilmiyorum"tavrındaki yaklaşımınızı ve bu "biz acayipiz,biz yıkarız,biz yakarız"tavrınızı değiştirirseniz daha da destekçi kazanırsınız bence(bilmiyorum belki böylesi bir tavrın daha sizi daha başarılı yapcağını düşünüyorsunuzdur,belki de doğrudur,bana göre olmadığı için bunları yazıyorum)."buna ihtiyacımız yok" diyeceğinizi sanmıyorum,pek gerçekçi olmaz insanlara ihtiyacınızın olmaması.bazen grubun tek bir üyesinin veya birkaç üyesinin davranışları,konuşmaları grubun adını kötü etkileyebiliyor,sanırım hepimizin sözcüklerimizi dikkatle seçmemiz gerekiyor,hem kendi ismimiz hem de gruplarımızın ismi için.
playlistinizin benim için çok cazip,çok dinlenesi olacağını düşünüyorum,besteler de doğru çizgide ilerliyor benim için,hardcore-numetal tarzı benim için vazgeçilmezdir,bilen bilir.vokalistinizin sesini ve yorumu çok güzel,başarılı.fakat dediğim gibi sanki birşeyler beni bu gruptan uzaklaştırıyor,daha samimi,daha mütavazi bir tavır bekliyor insan sanırım.isterdimki sevdiğim tarzda müzik yapan bir grup bende ve birçok insanda böyle duygular uyandırmasın,müziğinden ve yaklaşımlarından sonuna kadar emin olarak,destek olabileyim.böyle düşünen bir çok tanıdığım var.söylediklerimi saldırı olarak algılamaz,kavga şekline sokmazsanız sevinirim.turkrock forumlarındaki böyle yorumlar genellikle bir saldırı-savunma silsilesi olarak algılanıyor da..sadece düşündüklerimi aktarmak istedim.başarılar.
bigorbi demiş ki:açıkçası şunu söylemeliyim ki uzun zamandır dinlemediim kadar kaliteli bi sound yakalamışsınz..şarkılar oldukça iyi..forumu başından sonuna kadar takip ettim..dağılmadan son anda vazgeçip tekrar birleşme haberine de oldukça sevindm..samimi bi şekilde söylüorum ki yazık olurdu !!
defaktoyla birlikte vericeiniz konserin mekanını da en kısa zamanda öğrenmek isterim..dinlemey gelicem =))
başarılar arkadaşlar..kendinizi geliştirerek dewam edin.. iyi geceler =))
lostin1289mt demiş ki:açıkçası gelecek tepkiden korkmadım değil yazarken.senin bu güzel ve sakin değerlendirmen için de ben teşekkür ederim..şunu belirtmeliyim ama:bahsettiğim samimiyet şarkılardaki samimiyet değildi,ilerdeki satırlarda bahsettiğin şeylerdi,o konulara da değinmişsin zaten.fakat roxy de finalde çalan bir grup olarak açıkçası sürekli haksızlık olduğu konusunda yazılanlar ve söylenenler bizi de rahatsız etti.
kendine güvenle havalarda gezme arasındaki farkı gösteren bu yazın için de tebrik ederim seni 🙂 insanların grubu ve müziğini kendine yakın bulması bunun gibi şeylerle mümkün olabiliyor. sanırım hem kendi sayfalarınızda(kendinizle ilgili yani) hem de başkalarının sayfalarında(başka gruplar ve yaptığı işlerle,geldiği noktalarla ilgili) daha ılımlı bir tavır takındığınızda çok daha sevilir ve dolayısıyla iyi yaptığınıza inandığınız işi daha fazla insanla paylaşma imkanına sahip olursunuz,potansiyel dinleyicileri kaybetmezsiniz(diye düşünüyorum(?)bilmiyorum tabi..). umarım hedeflediğiniz noktalarda görürüz sizi.iddialı playlist i de merak etmedim değil 🙂 bir "numetal-hardcore tutkunu" olarak 🙂 başarılar tekrar.
empty demiş ki:konser playlistinizde hangi gruplar-parcalar var acaba?