selamlar
dün biziz de rockout u izleme şansım olmadı, erken ayrılmak zorunda kaldım..fakat daha önceki performanslarını yakından takip ettiğim için iyi biliyorum ki rockout un gittiği yol açık.enerjileri süper, müzikten anlıyorlar.
erdem felaket bi gitaristtir...ton seçimleri her zaman çok iyidir..tona çok önem verir; bu da bi müzisyenin diğerlerinden ayrıldığı önemli bir ayrıntıdır..
basta fırat varken dinlemiştim ilk..fırat sahneye yakışıyodu bu bi gerçek ama yeni basçıları da fena diil..hatta uraz ı ilk dinediğimde konser sonuna kadar onu izledim süper ötesi çıktı...bu grupta devam etmelisin...
hakan davul çalmayı sevdiğini çok belli ediyo bu bi gerçek..🙂 ii de çalıyo hakkını vermek lazım..
vokaller beni tatmin etti ikisininde ses renleri hoş..ama bi de beraber söyleseler şarkıları bence süper olur, birbirlerine yakışırlar sahnede..
gelelim güneş e.. bi lafım yok ona çünkü gruptaki yeri çok önemli benim için...klavye çok önemlidir bu tür bi grupta ve güneş işini ii yapanlar arasında...fakat kendini birazdaha ön plana çıkarmalı sahnede..
BU GRUP İŞİNİ ÇOK İYİ YAPIYOR...HERKESİN DİNLEMESİ LAZIM
Mete...namı diğer Meteor 😉