Sırf "Eye Of The Tiger" parçası için filmin sountrack albümünü almışlığım var benim. 🙂blackdamp demiş ki:Sözlerini bilmediğim halde şarkısını seslendirmeye çalışırdım saçma ama güzeldi...🙂
Sevgiler...
Sırf "Eye Of The Tiger" parçası için filmin sountrack albümünü almışlığım var benim. 🙂blackdamp demiş ki:Sözlerini bilmediğim halde şarkısını seslendirmeye çalışırdım saçma ama güzeldi...🙂
Atalay demiş ki:Gerçekten merak ediyorum. Şimdi Rocky yine dövüşecek miymiş? Vay be!
Bir yerde okduğum ya da izlediğim kadarıyla Rocky artık dövüşmüyor. 🙂 Kendisi bir boks antrenörü olarak karşımıza çıkıyor filmde. Muhtemelen böyle...morgaine demiş ki:bı filmin cekıleceğinı duyduğumda yok canım daha neler yıne mı dövuscek yasına rağmen dedım ama dusundukce o bı klasık o bı nostalji ya beklıorum merakla
silent_guitar demiş ki:Sırf "Eye Of The Tiger" parçası için filmin sountrack albümünü almışlığım var benim. 🙂blackdamp demiş ki:Sözlerini bilmediğim halde şarkısını seslendirmeye çalışırdım saçma ama güzeldi...🙂
Sevgiler...
Sen böyle söyleyince bakma ihtiyacı duydum. 😀 Hakikaten de dediğin gibi derleme bir soundtrack albümmüş bu. 🙂CedriX demiş ki:silent_guitar Eye of the Tiger 3. filmde geliyor benim bildigim kadariyla. Ilk 2 filmde yok ve bu son cikanda da duydugumu hatirlamiyorum. Bir sekilde derleme toplama bir cddir senin o aldigin tum Rocky serisini kapsayan.
silent_guitar demiş ki:Atalay demiş ki:Gerçekten merak ediyorum. Şimdi Rocky yine dövüşecek miymiş? Vay be!Bir yerde okduğum ya da izlediğim kadarıyla Rocky artık dövüşmüyor. 🙂 Kendisi bir boks antrenörü olarak karşımıza çıkıyor filmde. Muhtemelen böyle...morgaine demiş ki:bı filmin cekıleceğinı duyduğumda yok canım daha neler yıne mı dövuscek yasına rağmen dedım ama dusundukce o bı klasık o bı nostalji ya beklıorum merakla
Sevgiler...
bence sevkıne falan sıcılmasın rocky olsun daha ne ısterız ya rüzgar gıbı fılm.benı bı an o cocukluk yıllarıma alıp göturdu bence bu bıle fılmı ızlemeye beğenmeye yetıcektır 😆DU_HAST demiş ki:Şahsen benim şevkimi kaçırmadın. Direkman içine sıçtın.
DU_HAST demiş ki:Şahsen benim şevkimi kaçırmadın. Direkman içine sıçtın.