Rode NT1 5 th mikrofon

Gloomy

GloomyWoods
Arkadaşlar merhaba. Vokal kayıt alıyorum ve bende uzun süredir behringer c1 mikrofon vardı. Bugün rode nt1 5 th mikrofon aldım. Karşılaştırma yapmak için bir şarkının aynı kısmını önce c1 ile sonra yeni rode mikrofon ile kaydettim. Sonra başka başka denemeler de yaptım fakat c1 daha temiz daha önde duyuluyor. Bu normal mi bilen arkadaşlar fikir verirse gerçekten çok sevinirim. Rode nt1 5. jenerasyon mikrofon ile aralarında epey bir fark bekliyordum fakat çok daha giriş ve ucuz olan c1 daha temiz duyuluyor bir şeyi yanlış yapıyor veya arıza vs olabilir mi? Daha önce kullanan bilen arkadaşların fikir ve düşüncelerini bekliyorum, teşekkürler.

Merhaba, kayıt aldığınız odanın akustiği, mikrofon pozisyonu ve hatta mikrofon standına kadar birden fazla sebebi olabilir. Kayıt aldığınız odanın akustiği elverişli mi?

Almış olduğunuz Rode nt1 5 th daha iyi bir mikrofon C1 göre ama yalıtımın iyi değilse sizin için eziyete dönüşebilir, fan sesleri korna sesleri üst veya alt kattaki sesler normalde dikkat etmediğiniz ortam sesleri yansımalar vs her şeyi kaydetmeye ve duymaya başlıyorsunuz. Önerim daha iyi bir yalıtım ve biraz ses düzenlemesi ile çözebilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba. Vokal kayıt alıyorum ve bende uzun süredir behringer c1 mikrofon vardı. Bugün rode nt1 5 th mikrofon aldım. Karşılaştırma yapmak için bir şarkının aynı kısmını önce c1 ile sonra yeni rode mikrofon ile kaydettim. Sonra başka başka denemeler de yaptım fakat c1 daha temiz daha önde duyuluyor. Bu normal mi bilen arkadaşlar fikir verirse gerçekten çok sevinirim. Rode nt1 5. jenerasyon mikrofon ile aralarında epey bir fark bekliyordum fakat çok daha giriş ve ucuz olan c1 daha temiz duyuluyor bir şeyi yanlış yapıyor veya arıza vs olabilir mi? Daha önce kullanan bilen arkadaşların fikir ve düşüncelerini bekliyorum, teşekkürler.
İşte o karşılaştırma kayıtlarını paylaşırsanız; nerede ne tür sorun olduğunu size söyleyebiliriz.

Geri