Rode nt1 5th vs zoom h6

Rode nt1 vs zoom h6

• Rode

Oylar: 1 100.0%
  • Zoom

Oylar: 0 0.0%

• Toplam oy veren
    1
Ses kartım var genelde evde iş yapacağım akustik gitar vokal kaydı alacağım ama dışarda ortam seside kaydederim. (ana işim kesinlikle bu değil)
rode nt1 a 5th mi
zoom h6 mı
almalıyım sizce

Farklı cihazlar farkındayım ama fiyatları aynı olduğundan kararsız kaldım iyi forumlar.

Stereo ve küçük diyafram kondanserin yeri / yurdu ayrıdır. Vokal kaydında kullanılmaz. Gitarda enstrümanı stereo kaydetmenin yöntemi bu değildir ve her zaman küçük diyafram iyi sonuç vermeyebilir. O sebeple RODE NT1 kullanın.

NT1 ile dış ortamı nasıl harici olarak kaydedeceksiniz öyle bir şey istiyorsunuz ki her ikisini de almak gerekli gibi görüyorum. H6 ile yanlış hatırlamıyorsam sevgili Evrencan Gündüz ve Gökhan Türkmen' in bu şekilde çok kaydı var.

NT1 ile dış ortamı nasıl harici olarak kaydedeceksiniz öyle bir şey istiyorsunuz ki her ikisini de almak gerekli gibi görüyorum. H6 ile yanlış hatırlamıyorsam sevgili Evrencan Gündüz ve Gökhan Türkmen' in bu şekilde çok kaydı var.
o çok da önemli değil yukarda da rotcafelgnisın belirttiği gibi rode alacağım dışarıda bi kayıda çok ihtiyaç olduğu taktirde macbook ve bir ses kartı işimi görür umarım soundly gibi platformlardan bazı sesleri bulmak kolay zaten (soundtrack hazırlıyorum)

Geri