dirtydrum demiş ki:sertan ben olcay sarkıyı dinledim cok supeeeeeeeerrrr olmuş albumu sabırsızlıkla bekliyoruuumm sahne performansınız hersey mükemmel herseyi hakediyosunuz.... yolunuz acık olsun...sizi burdan sürekli takip ediyorum.. ilk fırsatta canlı canlı dinlemeye gelicem su okul bitsin de ;-))) kendine iii bakk
minxays demiş ki:ya ben acayip kıskandım şimdi ya :twisted: ben ordayken hiç böle şeyler olmuyodu.. yok salim'le çilekeş söylemeler,yok sahnede enstrüman değiştirmeler,yok slipknot coverlamalar... olmazki canım aaa! :sniper
YaWuSS demiş ki:Hazırız Hakan Abi bizde katılırız kabul edersenn...
nebulacan demiş ki:http://rapidshare.de/files/13674247/rol_-_gelme_bana_live_limon.wmv.html
ark buraya amatörce birşey hazırlayıp attım(ses ve görüntü kalitesi iyi deil)
download süresi 15 dk fln sürüyor ama değer ROL un koptuğu ve kopardığı parça bu!
bi de siteye hemen free giriş yapmanız gerekli biraz zahmetli ama gerçekten değer
bu arada Rol umarım sizin için bir sakıncası yoktur ! varsa iletin öptüm hepinizi
minxays demiş ki:ya ben acayip kıskandım şimdi ya :twisted: ben ordayken hiç böle şeyler olmuyodu.. yok salim'le çilekeş söylemeler,yok sahnede enstrüman değiştirmeler,yok slipknot coverlamalar... olmazki canım aaa! :sniper
hack- demiş ki:dün geceki programımız 6 saat sürdü(bittiğinde gece değildi yani) her hafta enterasan şeyler oluyor bu limonda bakalım haftaya ne olacak : )
sevgiler