Rol

sertan ben olcay sarkıyı dinledim cok supeeeeeeeerrrr olmuş albumu sabırsızlıkla bekliyoruuumm sahne performansınız hersey mükemmel herseyi hakediyosunuz.... yolunuz acık olsun...sizi burdan sürekli takip ediyorum.. ilk fırsatta canlı canlı dinlemeye gelicem su okul bitsin de ;-))) kendine iii bakk

ya ben acayip kıskandım şimdi ya :twisted: ben ordayken hiç böle şeyler olmuyodu.. yok salim'le çilekeş söylemeler,yok sahnede enstrüman değiştirmeler,yok slipknot coverlamalar... olmazki canım aaa! :sniper

dirtydrum demiş ki:
sertan ben olcay sarkıyı dinledim cok supeeeeeeeerrrr olmuş albumu sabırsızlıkla bekliyoruuumm sahne performansınız hersey mükemmel herseyi hakediyosunuz.... yolunuz acık olsun...sizi burdan sürekli takip ediyorum.. ilk fırsatta canlı canlı dinlemeye gelicem su okul bitsin de ;-))) kendine iii bakk

olm olcay avatar çok fena olmuş ya!

şakir abime çay yok puhahaha 😆

YaWuSS demiş ki:
Hazırız Hakan Abi bizde katılırız kabul edersenn...

ne demek abicim herkes davetli turkish slipknota 😀

vefa bozacısı recai abi,inci profeterolden süleyman abi,nimet abla,george bush ve son olarak aşkın nur yengi katılcaklarını açıkladılar

sevgiyle kalın

Ablamın hastalığından dolayı yarın Ekşi Limon da olamıyacağım bütün Ekşi tayfasına iyi eğlenceler...

(Hakan Abi kusura bakma ablam rahatsızlandı o yüsden bu hafta gelemicem size iyi muhabbetler ve iyi eğlenceler)

Ekşi ye selam RoL'e DeVaM!!!

nebulacan demiş ki:
http://rapidshare.de/files/13674247/rol_-_gelme_bana_live_limon.wmv.html

ark buraya amatörce birşey hazırlayıp attım(ses ve görüntü kalitesi iyi deil)

download süresi 15 dk fln sürüyor ama değer ROL un koptuğu ve kopardığı parça bu!

bi de siteye hemen free giriş yapmanız gerekli biraz zahmetli ama gerçekten değer

bu arada Rol umarım sizin için bir sakıncası yoktur ! varsa iletin öptüm hepinizi

Abi beş gün uzak kaldım neler olmuş burda. 😆 hehe.Süper elinize sağlık

minxays demiş ki:
ya ben acayip kıskandım şimdi ya :twisted: ben ordayken hiç böle şeyler olmuyodu.. yok salim'le çilekeş söylemeler,yok sahnede enstrüman değiştirmeler,yok slipknot coverlamalar... olmazki canım aaa! :sniper

salim her hafta cilekes solicek artıkın 😀bu hafta yani bugun daha yuksek bır performans bekliyorum zannımca😛

yaaa sen o samuray ı bi de canlı gör ! sertan da ayrı bir show sahne de ki bütünlüğü sen hayal et (neyseki hakan hem vocal hem de gitar takılıyor yoksa geri kalır yani yok)bu arada en yakın zamanda bekleriz şahit olman açısından 🙂

Bu adamları gerçekten seviyorum!

Bu arada bu gece hemşeriniz nefes sahne deydi işin gerçek tarafı ben sizi aradım soundları iyiydi ama sahne ve eğlence konusunda farklılar abi garipsedim !

neyse yarın limonda buluşmak üzere!

Dün gece muhteşemdi yine ya.Deli gibi dansettik ya cok eğlenceliydiniz.O kafayla dakka başı yere düşüorm kalkıp tekrar zıplıyorum atlıyorum.Tek kelimeyle muhteşemdi.

He bu arada doğum gününüz kutlu olsun.Nice senelere=))

dün geceki programımız 6 saat sürdü(bittiğinde gece değildi yani) her hafta enterasan şeyler oluyor bu limonda bakalım haftaya ne olacak : )
sevgiler

Geri