E
evabass
sevgiler dostlarımıza...
Mus-e-ician demiş ki:Sizi yaklaşık 1 ay önce ekşi limonda dinlemiştim.
Hani belki siz bilhassa yapıyorsunuzdur; ama gruba bir gitarcı ya da klavye herhangi bir enstrüman falan daha alsanız bence daha iyi olur. Çünkü bazı şarkılar (şimdi hatırlamıyorum hangileri) boş kalıyordu. Onun dışında uyumunuz falan iyiydi. Güzeldi yani...
cover şarkınızı dinledim güzel söylemiş arkadaş kolay gele...Mus-e-ician demiş ki:Sizi yaklaşık 1 ay önce ekşi limonda dinlemiştim.
Hani belki siz bilhassa yapıyorsunuzdur; ama gruba bir gitarcı ya da klavye herhangi bir enstrüman falan daha alsanız bence daha iyi olur. Çünkü bazı şarkılar (şimdi hatırlamıyorum hangileri) boş kalıyordu. Onun dışında uyumunuz falan iyiydi. Güzeldi yani...
Cuma gitara gelmeyen Seray Sever'i 6 saat dinlemeye mahrum bırakılsın.... puhahaha 😀hack- demiş ki:cuma gitara gelmeyen goerge bush un kıçını öpsün imi
puhahahahahahahahahahahaha!...hack- demiş ki:cuma gitara gelmeyen goerge bush un kıçını öpsün imi
sertancskn demiş ki:cover şarkınızı dinledim güzel söylemiş arkadaş kolay gele...Mus-e-ician demiş ki:Sizi yaklaşık 1 ay önce ekşi limonda dinlemiştim.