Rol

staınless steel transparan the caprıcorn mistaken 6 mayıs Cumartesi gunu eksi limon da yapılacak 80’s hard’n heavy gecesinde biraraya gelecek… giris:10 ytl(bir bira dahil) kapı açılıs:17:00 performans baslangıcı 19.00

saat 1 de rol sahnede olacak...

yaa bitirdiniz bizi varya o kadar övüoruzzz boşuna değil yani izleyen görüo zaten ne kadar mükemmel olduğunuzu! ekşi'de kopmayıda acaip öslemişim zaten çok güsel ya bundan sonra hep böle dewam lafı fazla uzatmaya gerek yok 10 numarasınız kulvarınızda bitanesiniz yanii🙂. seviorum sizi...

hey gidinin... gecen kasıma kadar her salı shafttaydık..gerci askerden sonra 4 kişi çaldık ama askere gitmeden evvel 1 sene aralıksız her salı shafttaydık trio formatında... demek salı günleri shaftın trio kuşağı olacakmış 😉

gelme bana'yı izledim ve beğendim. 3 kişi, konsantre enerji..yaratıcılığın ön plana çıkması için daha iyi bi grup formatı yok zaten )))

enerjiniz daim olsun, arkadaşlar... başarılar...

papalina_tava demiş ki:
hey gidinin... gecen kasıma kadar her salı shafttaydık..gerci askerden sonra 4 kişi çaldık ama askere gitmeden evvel 1 sene aralıksız her salı shafttaydık trio formatında... demek salı günleri shaftın trio kuşağı olacakmış 😉

gelme bana'yı izledim ve beğendim. 3 kişi, konsantre enerji..yaratıcılığın ön plana çıkması için daha iyi bi grup formatı yok zaten )))

enerjiniz daim olsun, arkadaşlar... başarılar...

üç kişi olma konusunda ısrarlıyız anlayan birileri çıkınca çok seviniyoruz,takdir edilmek güzel şey..
teşekkür ederiz

Geri