S sertancskn 19 Aralık 2006 Konu Sahibi Konu Sahibi #563 rol 20 aralık çarşamba kadıköy karmada 4.yılını kutluo 22.30 da gelin çok eğlenicez...
C cybele 21 Aralık 2006 #566 dördüncü yılınız kutlu olsun arkadaşlar... yıllar boyu ROL yapmaya devam... 🙂
C cybele 21 Aralık 2006 #567 sertancskn demiş ki: rol 20 aralık çarşamba kadıköy karmada 4.yılını kutluo 22.30 da gelin çok eğlenicez... Hepsini görmek için tıklayın... çok güseldi çarşamba günkü program saolun...
sertancskn demiş ki: rol 20 aralık çarşamba kadıköy karmada 4.yılını kutluo 22.30 da gelin çok eğlenicez... Hepsini görmek için tıklayın... çok güseldi çarşamba günkü program saolun...
Z zack 22 Aralık 2006 #568 aabi bi ''psycho'' anca bu kadar kötü çaLınabiLinir... akabinde ee repLikas ın parçası çok ii oLuyo.. derbeder miidi neidi.. o da çok ii hakketten !
aabi bi ''psycho'' anca bu kadar kötü çaLınabiLinir... akabinde ee repLikas ın parçası çok ii oLuyo.. derbeder miidi neidi.. o da çok ii hakketten !
hack- 23 Aralık 2006 #569 'rol' yılbaşı gecesi ve bayramda her gece -izmir foça mono barda- foçadan gelen yoğun talep için geliyoruz.. çok teşekkür ederiz herkese hadi bakalım = )
'rol' yılbaşı gecesi ve bayramda her gece -izmir foça mono barda- foçadan gelen yoğun talep için geliyoruz.. çok teşekkür ederiz herkese hadi bakalım = )
M MaNsoN-GirL 24 Aralık 2006 #571 söyleme sarkısı süper! ya ben bu arada Samuray'a hastayım napcaz.. :ask
P pissy 24 Aralık 2006 #572 😀 hehe..biz napıyosak onu yap ..kaçırma nerde çıkıyolarsa git en önden izle samurayı🙂
N nebulacan 24 Aralık 2006 #574 ben de mi gelsem bayramda izmir e ? doyamadan size yine gidioz samsun a m.k🙂
P pisycik 24 Aralık 2006 #575 ahaaahaaah bu hatunlar ne komik ya samuray ortalık malı sanki biri dio hastayım napcam,digeri dio biz napıosak onu yap ay cok güldüm walla 😆
ahaaahaaah bu hatunlar ne komik ya samuray ortalık malı sanki biri dio hastayım napcam,digeri dio biz napıosak onu yap ay cok güldüm walla 😆
P pissy 24 Aralık 2006 #577 iyi ne mutlu seni güldürdüysek..alalaaaaaa...biride çıkıntılık yapmasa şaşarım zaten...nese hoşgeldin rol.....
iyi ne mutlu seni güldürdüysek..alalaaaaaa...biride çıkıntılık yapmasa şaşarım zaten...nese hoşgeldin rol.....
P pissy 24 Aralık 2006 #579 e bi yorum yaptırmıyolar hakancım yaa ağız tadıyla..nese başka grupların forumuna çavirmeyelim burayı..
e bi yorum yaptırmıyolar hakancım yaa ağız tadıyla..nese başka grupların forumuna çavirmeyelim burayı..