cknfth demiş ki:3.sayfa hayırlı olsun 🙂 m en önce ben yazıyım dedim
hatta bu günü bekliyordum da denebilir
abi harikasınız
sizle tanışma fırsatım olmadı umarım bir gün frankutta konsere gelirsiniz
tanışırız 2.albümünüzde de başarılar 🙂 😆
bu kadar gewezelik yeter 😉
😆hack- demiş ki:cknfth demiş ki:3.sayfa hayırlı olsun 🙂 m en önce ben yazıyım dedim
abi harikasınız
fatihçim yine bizi güldürmeyi başardın. 😀 geyiği döndürme konusunda yiğit özgüre sıkı bir rakip olursun eminim 😀 ne diyim fatihtir ne dese yeridir 😀
proxx demiş ki:geçen yaz foça'da ulan hiç eğlenemiyoruz insan bi rock bar yapmazmı diye başımız önde yürürken "iyon pansiyon" sahibi umut abi bize dip barda rol diye bi grup çıkıyo oraya gidelim demişti...
bizde tabii canımıza minnet hemen daldık içeri...
o gece tatlimin en en güzel gecelerinden biriydi.güzel bi grup güzel bi atmosfer...
bu arada samuray'ın o uzuuuuuuuuuuuuuuun gülüşünü hiç unutamıyorum 😀
teşekkürler rol...
Gerçekten "Cenk Taner" ve "M.Ş.Ş." ile aynı sahneyi paylaşmak bi davulcu olarak güzel bi tecrübeydihack- demiş ki:ogün sanlısoy ve özgürden(manga) sonra bu kez dün gece shaftta sahnemizi m.ş.ş(ex kargo) ve cenk taner(kesme şeker) ile paylaştık,kaynaştık.
Sevinçliyiz hepimiz yaşasın okulumuz : )
sertancskn demiş ki:😆hack- demiş ki:cknfth demiş ki:3.sayfa hayırlı olsun 🙂 m en önce ben yazıyım dedim
abi harikasınız
fatihçim yine bizi güldürmeyi başardın. 😀 geyiği döndürme konusunda yiğit özgüre sıkı bir rakip olursun eminim 😀 ne diyim fatihtir ne dese yeridir 😀
aycacik demiş ki:""aaal çaaakk köö peekkkk ""
haha "foca" ve "dip bar " denince herkesin kaderi bu heralde: baygın baygın foca barlarından ya da dejenere genclik zıpzıp barlarından haz etmeyerekten kıyıdan kıyıdan yururken "acaba burasi nasil die iceri girip sonra cıkamamak. cuma cumartesi pazar yer ayırtmayı unutup kapıdan donmek. her aksam aynı yerde olmaktan sıkılmamak. bu canavarlarin nesesinden nasiplenmek. giderken keske istanbulda da calsaydılar demek. ve sonra onlarin istanbul macerasi : )
işte burdalar ve harikalar. sanırım cok temiz kalpliyim.
bi de ben her seferinde birilerine dineltiorum bunlari sonra basımın etini yiyolar role gidelim role gidelim diye. hayır gidelim de ben 12den sonra külkedisine donuorum be canım.
""orduuununnn dereeellleerriiii ...""