emrecokuk demiş ki:foçadan sonra dinleyemesekte yüreğimizde yaşatıyoruz
eminimki türkiyenin bir numarası olacak bi gruba msj yolluyorum
😆 😆
yakında fthçknla istanbuldayız
bekliyoruz :dans
emrecokuk demiş ki:foçadan sonra dinleyemesekte yüreğimizde yaşatıyoruz
eminimki türkiyenin bir numarası olacak bi gruba msj yolluyorum
😆 😆
yakında fthçknla istanbuldayız
getiririm 1 arahack- demiş ki:saplama demiş ki:ben ve askerlik olarak birlikte eğitimlere çıkıp orda amelelik yapıcam ehe
banada kolay gelsin ROL a da ben 15 tane ay askerlik yapıcam ama ROL herzaman var olucak yakın dinleyicisi ve arkadaşı saplama utku :arrow: 😉 :idea:
şimdiden hayırlı tezkereler olsun saplama 😀
not:getir şu direksiyonu olm burn out revenga oynayamıyoruz bak 😀
saplama demiş ki:getiririm 1 arahack- demiş ki:saplama demiş ki:ben ve askerlik olarak birlikte eğitimlere çıkıp orda amelelik yapıcam ehe
banada kolay gelsin ROL a da ben 15 tane ay askerlik yapıcam ama ROL herzaman var olucak yakın dinleyicisi ve arkadaşı saplama utku :arrow: 😉 :idea:
şimdiden hayırlı tezkereler olsun saplama 😀
not:getir şu direksiyonu olm burn out revenga oynayamıyoruz bak 😀
mertmertmert demiş ki:Bugün electrip olarak aynı sahneyti paylaştık ekşi limonda ve izleme fırsatım oldu.Birkaç teknik aksaklığa rağmen harika çalıyorlardı.Gerek uyum olsun gerek müzikalite olsun süperdi.Başarılarınızın devamını dilerim=)
Bora demiş ki:birtürlü izleyemedim 🙁 gelicem kesin biara kusura bakmayın kardeşler 😉 bu nasıl kardeşlik demeyin 😛 yanınızdayız herzaman 8)
gubozi demiş ki:slmlar.izmirli hemşerilerimizin istanbuldaki başarılarının devamını diliyorum.en yakın zamanda izlemeye gelicez..
sertancskn demiş ki:cumartesi akşamı yaşanan teknik aksaklık ve
hepimizin hasta olmasından dolayı biraz keyifsizdik
yine de güzel gecti gelen herkese tesekkürler...
sertancskn demiş ki:cumartesi akşamı yaşanan teknik aksaklık ve
hepimizin hasta olmasından dolayı biraz keyifsizdik
yine de güzel gecti gelen herkese tesekkürler...
hack- demiş ki:mertmertmert demiş ki:Bugün electrip olarak aynı sahneyti paylaştık ekşi limonda ve izleme fırsatım oldu.Birkaç teknik aksaklığa rağmen harika çalıyorlardı.Gerek uyum olsun gerek müzikalite olsun süperdi.Başarılarınızın devamını dilerim=)
çok sağolun gerçekten ayrıca o minik ama günü kurtaran fender içinse binlerce teşekkür!
failure demiş ki:sizi seviyorum😀