- Takasa
- Kapalı
- Fiyat
- 7000
- Para Birimi
- TL
Telefon veya tablet ile müzik videoları, web yayınları, podcast'ler veya canlı yayınlar oluşturabilirsiniz. Android ve IOS cihazlara kayıt alınabiliyor. Hatasız çalışmaktadır. Sadece micro to lightning ara kablosu yoktur. İnternetten satın alınarak temin edilebilir. Android uyumlu kablosu ve TRRS kabloları çalışıyor. Orjinal kutusu duruyor. Ücret hesabma geçtiğinde istenilen yere güzelce paketleyip gönderebilirim. Garantisi bitti.
Kayıt örneği için fotoğrafların altına koyduğum 3 kayda bakabilir. Tüm vokal ve gitar kayıtlarını aletle aldım.
Kayıt örneği için fotoğrafların altına koyduğum 3 kayda bakabilir. Tüm vokal ve gitar kayıtlarını aletle aldım.
Son teklim, yeni hitim... Şaka be 🤣
Sözleri sanırım 19-20 yaşındayken yazmıştım. Büyükada vapur iskelesinden çıkarken Saat Kulesinden bir kızın elinde bavuluyla iskeleye yürüdüğünü hayal ederek sözlerin temelini atmıştım. Adayı bilmeyenlerin gözünüzde canlansın diye fotoğrafını koydum. Fotoda saat kulesi ve ileride kubbesi olan yer vapur iskelesidir.
2.şan bölümü Izzy Stradlin kadar ironik yazamasam da kısaca 'varsın gitsin' tadında yazıldı. Vokalde ince alaycılık biraz liseli havasında söylenmesinde az da olsa hissedilebilir.
Ufak tefek tuşe falsoları olabilir...
Sözleri sanırım 19-20 yaşındayken yazmıştım. Büyükada vapur iskelesinden çıkarken Saat Kulesinden bir kızın elinde bavuluyla iskeleye yürüdüğünü hayal ederek sözlerin temelini atmıştım. Adayı bilmeyenlerin gözünüzde canlansın diye fotoğrafını koydum. Fotoda saat kulesi ve ileride kubbesi olan yer vapur iskelesidir.
2.şan bölümü Izzy Stradlin kadar ironik yazamasam da kısaca 'varsın gitsin' tadında yazıldı. Vokalde ince alaycılık biraz liseli havasında söylenmesinde az da olsa hissedilebilir.
Ufak tefek tuşe falsoları olabilir...
- Hakan Baysal
- Yanıt: 6
- Forum: Müziğini Tanıt!

Son düzenleme: