- Takasa
- Kapalı
- Fiyat
- 0
- Para Birimi
- TL
Charango'nun büyüğü olan Ronroco isimli enstrümandan satmak isteyenler iletişime geçebilir.
Görebilir miyizBen yaptım bir tane
Ölçüler ukulele ailesinden farklı. Birbirine yakın farklı ölçüler kullanılıyor. Ben eşikten köprüye 446mm yaptım. BEBGD tel dizilimi için uygun bir ölçü. Mis instrumentos – Pablo Richter ölçüyü buradan aldım. EAECG dizilimi için 462mm kullanmışlar.Çok güzel olmuş elinize sağlık, ben de hobi olrak enstrüman yapıyorum. Klavye perde ölçülerini nasıl bulurum? Tenor yada bariton Ukulele ile benzer midir?
Buradan sesini dinleyebilirsiniz. Telefonla kayıt yaptığım için derinliğini biraz kaybetmiş tabi.
İkincisi nasıl gidiyor hocam??? Meraktayım!!😄Teşekkürler. Luthier değilim. Satış yapmıyorum. Ben de 2 sene önce bu enstrumana kafayı takıp alamayacağımı anlayınca kendim yapmaya karar verdim. Ahşap işlerinden anlarım biraz. Ortalama bir sesi oldu. Şimdi ikincisini yapmaya çalışıyorum.
İkincisi çok daha iyi oldu. Şimdi üçüncüyü yapmayı planlıyorum. Orjinal ronroco ağaçlarını Türkiye'de bulamadığım için farklı ağaçlarla deneyerek ideal sese ulaşabilirim diye umuyorum.İkincisi nasıl gidiyor hocam??? Meraktayım!!😄