Elimizden gelenin en iyisini yaptık diyelim gene düzgün çalıştık hazırlandık fakat , bazı aksamalar oldu sahne alma saatlerinde bu yüzden son parçamız Athena- Beyoğlu nu çalarken bazı insanların bize gelip hadi zaman doldu yeter demesi bizim hızlı çalmamıza ve bir sürü saçma sapan hata yapmamıza sebep oldu fakat RouLette gene süper bir gece geçirdi ve umarım seyircilerimizi mutlu edebilmişizdir..
Bu arada TNH , Pokerhead , At Hırsızları ile sahne paylaşmak büyük bir zevkti bizim için. Tekrar sahne paylaşmayı düşünürüz fakat Göksun un dediği gibi grubumuz 2-3 aylığına ara vermiştir artık DEMO çıkarmanın zamanı geldi diye düşünüyoruz grupça sadece bestelerden oluşacak bu kayıt ı en kısa zamanda dinlemenizi sağlayacağız...
Bu arada çok teşekkürler Erinch bu ikinci konserimizde de bizi yanlız bırakmadın..Sana canı gönülden katılıyorum ilk konser daha başarılıydı..Ben bundan sonra 3.cü çıkma taraftarı değilim. Diğer gruplarda arkadaşlarımız olduğu için hepsini dinledik bu yüzden kafamız şiş bir halde çıktık sahneye belki abarttığımı sananlar olabilir fakat ben davulun başına geçtiğimde beynim zonkluodu... Ama dediğim gibi ne içki içtiğimizden nede az çalışmamızdan kaynaklanan bir performans sergilemedik nedense bu sefer ilk konsere nazaran daha orta bir performans oldu....
Ali(TNH) eywallah bir dahaki sefere diyelim.Sizi dinlemek keyifliydi, bende Pazar gecesi senle tanışdığıma çok memnun oldum görüşmek dileği ile....
herkesin yorumlarını bekliyoruz
Sevgiler,saygılar.........