Roulette (Alternatif) - Ankara

Ben çok beyendim yine... Murata Pokerhead olarak bası için M.ali ye de jaklar için çok çok teşekkürler böle devam edin herşey güzel olucak bol şans...

evet baya guzeldi lan burah hadi yine yirrtin! eheh

INSAN bi tessekkur eder, o kadar zil, bira, amp kim tasirdiki o gece?? eheheh

basarilarin devamini dilerim! Gorusmek uzere!

BLacK TooTh

Aaa wallahi herkese teşekkür ettim.. seni atlamam imkansız!!! yaptıklarını unutamam merak etme bi gün beklemediğin yerde bende karşına çıkıp bi güzellik yaparım sana yardımımı esirgemem On0e_SiFFreDDi 😉

eywallah... sevgiler...

En yakın zamanda tekrar ortak bir projede karşılaşmayı diliyoruz... Fakat vokalimiz Mertcan'ın Adana ziyareti yüzünden 1.5 ay roulette konser projelerine girşmeyecek. 😢 Zaten sonrada güzel bir kanal kayıt yapmayı planlıyoruz umarız herkesin hoşuna gider 😉

Daha kayıt hakkında hiç bişey belli değil. Ama önümüzdeki 2 ay olmicağı kesin çünkü Mertcan 1 buçuk ay Adana'da.
Nisan ortasına doğru olabilir tabii bu birazda ekonomik durumumuza bağlı... 🙁

Arkadaşlar valla öyle Mertcan bir süre buralarda olmayacak diye salmayın kendinizi sakın ola..
Hatta siz en iyisi Adana'ya Mertcan'ı basmaya gidin :fikrimvar
Hmm..
İlk söylediğimi yapmayacağınızı biliyorum.
Ama ikincisi o kadar da kötü bir fikir değil aslında ya :roll:
Kayıt hakkında vereceğiniz bilgileri büyük heyecanlar içerisinde beklemekteyiz..
Esenlikle kalın çok sevgili arkadaşlarım..
:elsalla

aaa mertcanla alip veremediiniz ne anlamyorum yaniiii.rahat birakin cocugu evinde ne guzel ama harbi ozledik seni 😆

-aman Adanalim yandim Adanalim...
-delisiniz
merco sana bu neyi hatirlatioyoooo

Bravo arkadaşlar herkes kendini aşmış walla!!!

:arrow: Biri adanaya gidin der :kaydim

:arrow: Öteki aman adanalım diye şakı söyler

Ne mutlu bize böylesine eğlenceli bir forumumuz var... 😉 Dalga geçmek için değil hoşuma gitti walla herkes ayrı telden çalsın öyle :dans

Sen yeterki iste canım,
daha neler neler yaparız 8)
remember me remember me remember me
teeey tey 😆
:kaydim vay be sonunda bana bağdaştırabileceğiniz birşey bulduk,
çok da cici oldu :dans

Beyler,
Mor ve Ötesi'nden "Ne" çalmayı düşünür müydünüz acaba?

Noluyo LAN burada !!!! boş bırakmaya gelmiyo haaa....
MAli ayağını denk al........ Yerim seni....
Burak önce baget tutmayı öğren sonra davul çal....
Delirtmeyin beni.....
Hadi.........

Bu arada herkese buradan bi haber veregim istedim, Subat ortasinda (max subat sonu) ankaraya donuyorum... 🙂 ( bu arada , nie gelion? ne gerek vardi? gibi yorumlar yapmayin tepemi attirmayin 😀 ) Saka maka herkesleri cok ozledim, ve geldigim icin cok mutluyum. Kendinize iyi bakin, cok yakinda gorusmek uzere ...

Geri