Roulette (Alternatif) - Ankara

Şafak 6 sevgili dostlar... şimdiden güzel bir haber verelim eğer disiplinli çalışırsak Mart ayı içerisinde çok güzel bir organizasyonla sizlerle buluşacağız... kendinize iyi bakın..

Sevgiler...

Yunusum 6 gun kaldi sonunda geliyorsun cok mutluyuz
Mertcancim sira sende ekip tam olunca raki sofrasi yapiyoruz unutmayin

Burakcim sevindim haberi alinca cabuk gelsin o guzel gunler
hepinizi seviyorum

hehe evet safak 6! Burakcim tabiki disiplinli calisicaz oda ne demek oyle?? 🙂 Siz o mart ayindaki konseri oluyor bilin, benden size garanti 🙂 calismayani mihlariz 🙂
kendinize iyi bakin, yakinda gorusmek uzere!
sevgiler

Hadi Yunus artık gelde bişeyler yapalım ya sıkıldım böle boş boş evde çalmaktan :uyku 😀 . Tabii sadece seninde gelmenle olmuo bide Mertcan' ın gelmesi lazım :!: Dimi mertcan :?: 😉 Neyse az kaldı az...

ELİNİZİ AÇBUK TUTUN : :twisted: :twisted: :twisted:

Oglum geliyoruz iste catlama! 🙂 5 gun kaldi sadece, bu hafta sonu oradaym, daha ne istiyorsun koc? Hem mertcan'danda once geliyorum, hepimiz gelince merco ya kizariz 😛 Parmagim su topladi, su toplayan yer koptu, birak bas calmayi, tele dokunamiyorum bile... Umarim oraya gelmeden iyilesir!!! Kendinize iyi bakin...!

su son iki gunde tatsiz olaylar gerceklesti, bunun yuzunden ankaraya gelmeden once 2 gun falan istanbulda olmam gerekecek.. kusura bakmayin, gelisimi carsamba falan olucak anladigim kadariyla.. Kendinize iyi bakin

90'LAR GECESİ

YOLCU BAR-Kızılay Ank
20:00'dan itibaren
Klipler, konserler....
6 ytl (ilk içki dahil)

canlı canlı:
JOKER
Kulak pası silecek!

Grubunuza başarılar. 🙂

Not:
JOKER
Her cuma 22:00 Yolcu (Kızılay-Ank)
Her Çarşamba 23:00 Overall (Güvenlik Cad. Ayrancı-Ank)

Geri