1- Yunusm emircanı zor mahvedersin herif dana gibi 😀
Bu arada goxuna hala ulaşamıyorum kaset i cd'ye çektirip yollayacaz sana, bu yüzden hiç meraklanma koçum! 😉
2-Oytun saolasın yazdığın tüm yorumlar için,sana dediğim gibi, herkesin ne olduğu,nasıl müzik yaptığı ve bir çok ayrıntı kafamızda kazılı aslanm. Birileri b...k attı die moral bozulmaz. İnadına hırslanıp daha güzel şeyler çkartmak gerek ortaya. Dediğim gibi her yeni konser projesi,kayıt yeni sayfalar açmak demektir. Sizlerinde yeni bir sayfa açıp çalışmaya devam ettiğinizi duyunca dahada gururlandım. Senin iiyi gitar çaldığınıda biliyordum kendini ilerletirsen çok hoş bir müzik çıkacağından eminim çift gitarla birlikte. 😉 Bu arada yeni sayfa hayatınızda açın fakat forum olarak açmayın 9,10 sayfa dile kolay 😀 hem ne güzel eleştiriler de var orada bence: sayfa 7 den itibaren kapatılsın tekrar 6 dan başlayın bence bi öğrenin yöneticilerden bunu yapmaya hakkınız varmı diye?
Ayrıca bu kadar bizleri el üstünde tuttuğun için teşekkürler, aman koçum çok övmüşün yaw bizi popomuz kalkacak héhe! 😀 Ve tabiiki biz size her zaman destek çıkacağız bu yüzden hiç şüpheniz olmasın ve hep yanınızdayız!!! Çok güzel bir sözden alıntı yapacağım DÜN DÜNDÜR, BUGÜN BUGÜNDÜR geçmişi geride bırakıp daha emin adımlarala geleceğe doğru yol almanız dleği ile kardeşlerim ve tüm diğer gruplar....
Saygılar,sevgiler