B ByFxDark 5 Temmuz 2023 #1 2 ay önce thomanndan ön siparişini oluşturduğum RRX24 black modelini tartışmak istedim elinde bu gitara sahip olan varsa tartışalım.
2 ay önce thomanndan ön siparişini oluşturduğum RRX24 black modelini tartışmak istedim elinde bu gitara sahip olan varsa tartışalım.
solitude71 5 Temmuz 2023 #2 thomann'dan sipariş verirsen başına geleceklerden haberdarsın değil mi? hani ben hatırlatayım, biliyorsan eyvallah...
thomann'dan sipariş verirsen başına geleceklerden haberdarsın değil mi? hani ben hatırlatayım, biliyorsan eyvallah...
B ByFxDark 10 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 solitude71 demiş ki: thomann'dan sipariş verirsen başına geleceklerden haberdarsın değil mi? hani ben hatırlatayım, biliyorsan eyvallah... Hepsini görmek için tıklayın... birisi tarafından getirilecek Almanya'dan gümrük falan yok
solitude71 demiş ki: thomann'dan sipariş verirsen başına geleceklerden haberdarsın değil mi? hani ben hatırlatayım, biliyorsan eyvallah... Hepsini görmek için tıklayın... birisi tarafından getirilecek Almanya'dan gümrük falan yok
B ByFxDark 11 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 solitude71 demiş ki: thomann'dan sipariş verirsen başına geleceklerden haberdarsın değil mi? hani ben hatırlatayım, biliyorsan eyvallah... Hepsini görmek için tıklayın... yani thomann pek umrumda değil gitarı konuşmak istedim
solitude71 demiş ki: thomann'dan sipariş verirsen başına geleceklerden haberdarsın değil mi? hani ben hatırlatayım, biliyorsan eyvallah... Hepsini görmek için tıklayın... yani thomann pek umrumda değil gitarı konuşmak istedim