ye bizi abicim😀
cansu_09 demiş ki:Geçtiğimiz şubat ayında izlemiştim sanırsam gölge tunalıda sahnede gerçekten çok iyidiniz...bi de en son parçada davulcunuz sölüyo genelde siz doğaçlama yapıyosunuz...en çok beğendiğim ksım o bölümdü konserde hakkaten uçurdunuz yani..yeni bi konseriniz olsada yine aynı ortamı paylaşsak keşke...bu arada serhan setup genişliyo gitgide.. kolay gelsin
KeiZer_Bass demiş ki:Ellerinize sağlık arkadaşlar başında biraz tedirgin başlasakda konsere hepimiz için güzel bi konser geçdi diye düşünüyorum farklı tarzınızla renk geldi oraya =) Ellerinize sağlık , başka organizasyonlarda birlikde olmak dileğiyle..
Dip not : Keizer davul 🙂
han__bar demiş ki:Yaklaşık 3-4 yıldır takip ettiğim bi grupsunuz...uzun zamandır arıyodum...geçenlerde turkrockta forumunuz olduğunu bi arkadaşımdan duydum...bu siteye de sizi bulmak için üye oldum diyebilirm yani 😀 bu arada bestelerinizi indirebileceğim bir siteniz varsa bilgi verirseniz sevinirim.Aynı zamanda Çanakkale-Bursa veya Bandırma'da konseriniz olursa sahneye nasıl çıkarsınız bilmiyorum çünkü burda sizi dinleyen bir kitle mevcut durumda...güvenlikler yardımcı olur artık sahneye çıkarken 😀 Başarılar diliyorum yeniden..Ankaraya da en kısa gelicem umarım dinlemek nasip olur.Kolay gelsin...
sinemist demiş ki:başarılarınızın devamını diliorum...gerçekten sağlam çalıyosunuz.dün eskizde ilk kez izledim...ve sanırım bundan sonra bar programlarınıza sürekli gelicem.kolay gelsin görüşmek üzere.
cansu_09 demiş ki:Geçtiğimiz şubat ayında izlemiştim sanırsam gölge tunalıda sahnede gerçekten çok iyidiniz...bi de en son parçada davulcunuz sölüyo genelde siz doğaçlama yapıyosunuz...en çok beğendiğim ksım o bölümdü konserde hakkaten uçurdunuz yani..yeni bi konseriniz olsada yine aynı ortamı paylaşsak keşke...bu arada serhan setup genişliyo gitgide.. kolay gelsin