esp truckster,fender deluxe telecaster,gibson custom yada gibson gt, mesa boogie,cry baby535q,bide efekt alabileceğim bi rack boss yada line6 yeter 🙂
valla en cok istedıgım gıtar benımde o gitar tabı cok daha saglam fender modellerı de varda olsun birde dogal renk üzerine siyah pickguardı oldumu tadından yenmez ya 🙂mithrandil demiş ki:bi tane active 5 tel deluxe jazz bass bi de ampeg ba115 yeter
cdogu demiş ki:vallahi benim rüya ekipmanlarım çook fazla.......ama hepsini yazmamın mümkünatı yok..
gibson les paul deluxe goldtop(modifiye emg humbuckerlar)
gibson les paul vodooo
marshall amfi
kabinler
boss gt 8 prosesör
digitech whammy pedalı
jim dunlop cry baby
bide bu kadar parayı basmaya sıkılmayan bir baba🙂
chromatickey demiş ki:Baba bir amerikan strat olsa yanında birde Mesa amfi olsa, şöyle kocaman bişey olsun ama...
nightcold35 demiş ki:Deluxe Les Paul dediğin alet P-90 manyetiklerle gelir, alete Humbucker EMG geçirmeyi falan mı hedefliyorsun yoksa? Adı deluxe ya en iyisi odur hesabı mı? (Aman aman 57 Reissue'ya EMG takma fantazisinden iyidir) GT8'i de kafa kabine girmeyeceğini hayal ediyorum.
Blackened85 demiş ki:ekipman istemiyorum açıkcası hetfield amcamın yarısı kadar gitar çalabilsem yeter bana iyi çalınca zaten iyi ekipmanlar seni bulur