hiç sorma ya...bir arkadaşım avusturya da biri istanbul da ben de antalyada...aradaki mesafeleri siz hesap edin...ve bu 3 kişi aynı rüyayı aynı gece görüyor...noluyo ya... 8Oserox demiş ki:Ya işte ben de inanmazdım ama yaşadığım şeyleri bi söylesem aklın şaşar... Şimdi afişe etmek istemiyorum kardeş 😀
çünki uyku yarı ölümdür ve insan uyuduğunda ruh bedenden ayrılır rüyanda nerde olduğunu görüyosan ruhun o ana ordadır,demekki arkadaşlarında aynı duyguları hissetmiş ve hapiniz aynı anda birbirinizi görmek isteyince bir araya gelmişsiniznapalm demiş ki:hiç sorma ya...bir arkadaşım avusturya da biri istanbul da ben de antalyada...aradaki mesafeleri siz hesap edin...ve bu 3 kişi aynı rüyayı aynı gece görüyor...noluyo ya... 8Oserox demiş ki:Ya işte ben de inanmazdım ama yaşadığım şeyleri bi söylesem aklın şaşar... Şimdi afişe etmek istemiyorum kardeş 😀
astral seyahete başla o zaman 8)feelinggood demiş ki:rüyamda istediğim yerlere gidebilsem keşke,o kadar özlediğim bişiler var ki,anlatamam...
Kount demiş ki:Yorumum, genellikle aynı anda hem zihnin etüdü, hem de zihin kapalıyken kişinin kendi kendisiyle hesaplaşması olduğudur rüyaların. En nihayetinde kişinin yakın zamanda bolca üzerine düştüğü duygular/düşünceler/vs. su yüzüne çıkar. Kendi rüyalarımı analiz ederek, en azından, bu sonuca vardım.