Sabit köprü derken Fender tipi tremoloları kastettiğini düşünüyorum. Bu durumda en iyi sistem Blade'in üst modellerinde olan Falcon sistemi. Dışarıdan baktığınızda gövdeye tam oturan, klasik Fender tipi bir tremolo gibi görünüyor, zaten öyle de. Onlardan farkları ise, kolu geri çektiğinizde telleri aşağıdan geri çekerek gerilmeyi sağlıyor. Bu sayede tel de kopsa, akort da değiştirseniz köprü kımıldamıyor, diğer tellerin akortları sabit kalıyor. Köprünün kendisi de her iki yöne de gidebiliyor. Benim gördüğüm en iyi sistem.
Bunun haricinde Wilkinsonlarla ilgili çok iyi şeyler söyleniyor ancak ben hiç kullanmadım, o yüzden yorum yapamam.
Kahlerler de başarılılar, Floyd Rose'dan daha fazla özen gerektiriyorlar, gitar ayarsız ve bakımsızsa Original Floyd Rose daha stabil kalacaktır ancak Kahler de biraz özenle ondan pek aşağı kalmıyor(özellikle Floyd Rose tipi kilitli üst eşikle). Ayrıca sunduğu ayar imkanları ve rahatlığı Floyd Rose'a kıyasla çok üst düzeyde.
Bir diğer tavsiyem ise, Tremol-No. Tremsetter'dan çok daha rahat ve başarılı bir sistem.