A alperdikmen 22 Aralık 2022 #1 saddle var sadece vidası yok nalbur vs. dolaştım ama bulamadım bu vidayı nerden bulurum?
bluesyboy 22 Aralık 2022 #2 alperdikmen demiş ki: saddle var sadece vidası yok nalbur vs. dolaştım ama bulamadım bu vidayı nerden bulurum? Hepsini görmek için tıklayın... Nalburda ne işi var hocam saddle vidasının 🙂 solomusicankara.com gitarparca.com aliexpress vs...
alperdikmen demiş ki: saddle var sadece vidası yok nalbur vs. dolaştım ama bulamadım bu vidayı nerden bulurum? Hepsini görmek için tıklayın... Nalburda ne işi var hocam saddle vidasının 🙂 solomusicankara.com gitarparca.com aliexpress vs...
bluesyboy 22 Aralık 2022 #3 Hatta solomusic in sahibi Koray ile instagramdan iletişime geçip fotoğrafı gösterip sorabilirsin. https://instagram.com/solomusicankara?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Hatta solomusic in sahibi Koray ile instagramdan iletişime geçip fotoğrafı gösterip sorabilirsin. https://instagram.com/solomusicankara?igshid=YmMyMTA2M2Y=
A alperdikmen 22 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 zuhal müziktekiler nalburlara sor dediler 😀 , istanbulda bulma şansım yok mu kargoyla uğraşmayı cidden istemiyorum.
zuhal müziktekiler nalburlara sor dediler 😀 , istanbulda bulma şansım yok mu kargoyla uğraşmayı cidden istemiyorum.
Dog The Bounty Hunter 22 Aralık 2022 #5 Bauhausa gidip deneyebilirsin sırayla. Olmuyorsa zorlama ama, deforme olur.
Sapiens 23 Aralık 2022 #6 alperdikmen demiş ki: zuhal müziktekiler nalburlara sor dediler 😀 , istanbulda bulma şansım yok mu kargoyla uğraşmayı cidden istemiyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Tünel'de Rıfat Türen'in dükkanı var orda bulabilirsin bu tarz parçaları
alperdikmen demiş ki: zuhal müziktekiler nalburlara sor dediler 😀 , istanbulda bulma şansım yok mu kargoyla uğraşmayı cidden istemiyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Tünel'de Rıfat Türen'in dükkanı var orda bulabilirsin bu tarz parçaları
A acemier 23 Aralık 2022 #8 alperdikmen demiş ki: zuhal müziktekiler nalburlara sor dediler 😀 , istanbulda bulma şansım yok mu kargoyla uğraşmayı cidden istemiyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Gerçekten Zuhal'deki adamlar bunu mu dedi. sjsjsjsjsjs Aktara git diyebilirlermiş. Şanslısın Son düzenleme: 23 Aralık 2022
alperdikmen demiş ki: zuhal müziktekiler nalburlara sor dediler 😀 , istanbulda bulma şansım yok mu kargoyla uğraşmayı cidden istemiyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Gerçekten Zuhal'deki adamlar bunu mu dedi. sjsjsjsjsjs Aktara git diyebilirlermiş. Şanslısın