Emin olmamakla beraber,
Gitar->Ses Kartı
(USB'den PC'ye bağlı)->Power Amp->Elindeki referans monitör hoparlörü ile kullanabilirsin diye düşünüyorum.
Aklıma gelen ilk bir kaç power amp ürünü:
Mooer Baby Bomb,
Electro-Harmonix 5mm,
Electro-Harmonix 15 Watt Howitzer,
Electro-Harmonix 22 Caliber,
Electro-Harmonix'in 44 Magnum,
Seymour Duncan Power Stage 170,
Seymour Duncan Power Stage 200,
Seymour Duncan Power Stage 700
"power amp" olarak geçen ürünler aracılığı ile ses alabilirsin diye düşünüyorum ancak genellikle sıralama aşağıdaki gibidir ve power amp sonrasındaki kısım
ciddi ve tehlikeli olabilir. Watt, Ohm, Volt gibi elektriksel değerlere
çok dikkat etmek gerekir.
Gitar->Wah->Tuner->Noise Gate->Compressor->Boost/Drive Pedalları->Preamp->Noise Gate->Zaman Bazlı Efektler
(delay, reverb vs.)->Power Amp.->Kabin & Hoparlör
Aşağıda örnek olarak paylaştığım ucuz ev amfileri ile de ses alabileceğini düşünüyorum. Daha önce nereden geldiğini bilmediğim ancak çöpe de atmak istemediğim pasif hoparlörleri bu şekilde
(aşağıdaki gibi bir amfi ile) kullanılabilir hale getirmiştim. Ben sesinden memnun kalmadım ancak teknik açıdan
"ses geldi".
Örnek Link
Dediğim gibi power amp ve sonrası
ciddi iştir. Hem kendi sağlığını, hem çevreni hem de ekipmanlarını korumak için teknik değerlere
ekstra dikkat et.
Samimi bir üslup tercih etmeye çalışmanı anlıyorum ancak forum genelindeki mesajlara bakarsan
"moruk" ifadesi çok yaygın bir ifade değil. Mesajını okuyup, cevap yazacak veya yazmayacak kişilerin benzer bir samimiyet hissedip hissetmeyeceğini bilemezsin. Bu nedenle, ben olsam
"moruk" ifadesini tercih etmezdim ancak aşırı da rahatsız olmadım. Gülüp geçtim sadece.
Umarım yukarıdaki bilgiler işine yarar.