Safariden erişim sorunu

Selam arkadaşlar Safari tarayıcısından siteye erişemiyorum masaüstünden. Telefonda sorun yok. Mac’te diğer tarayıcılarda da sorun yok. Sıkıntı ne olabilir? Aynı şeyi yaşayan var mı?

Mac ve Safari kullanıcısıyım aynı sorun bende de var. Çözemedim. Opera ile girebiliyorum. Siteden kaynaklanan bir sorun gibi duruyor. Güvenlik sertifikası problemi sanki...

Merhaba, evet arkadaşlar siteye iphone,mobil,android, ios-mac ile giremiyorum sadece windows'lu pc (win7-google chrome) ile girebiliyorum şuan oradan yazıyorum zaten.

Ben forum kapandı zannettim gitarpedal facebook sayfasında da benzer sorunlar yaşayanlar var. Nasıl çözülür bilemeyeceğim.

bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor diyor ayrıca firefox ile de girilmiyormuş ben denemedim

Chrome haricinde girilmiyor sanırım. Bende samsung un tarayıcısı ile giremiyorum, başka bir başlık daha vardı giremeyenlerin açtığı. Yönetim bilgilendirse bari. Hayır devasa kitlelerin olduğu bir forum değil ki şurada bir avuç insaniz, bi mesaj atılabilir. 😀

Cache ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Site adminleri bir düzenleme yaptı sanırım. Cache silerek denememe rağmen düzelmemişti. Şu an ben de girebiliyorum.

Geri