Selamlar. Sağ dizimde çalarken sağ omzumda deltoid bölgesinde(muhtemelen omuz kapsülü baskısı oldu) inanılmaz bir ağrı oluştu 30 dkdan sonra. Sanırım bunda kasadan dolayı penayı biraz daha köprü manyetiğine yaklaştırmak için omzumu kasmamdan kaynaklanıyor. Fakat anlayamadığım Fender veya Ibanez de böyle bir durum söz konusu değil,onlarda rahatım. Fakat PRS kasasında bu sorunu ilk defa yaşadım ağrısı 3-4 gün geçmedi. Hatta o yüzden gitarı veriyorum benim anatomime uygun değil sanırım kasa.
Günlük antremanımı yaparım,bunlara her antreman başı sonu esnemeler dahil. Vücut geliştirme ile ilgileniyorum omuz genişliğim normale göre fazla denilebilir. İlginç olacak ama acaba bundan olabilir mi? Sizce vücut anatomizine göre gitarın rahatlığı değişir mi?
Sol dizimde klasik gitar pozisyonunda sorun yaşamıyorum.
Askıyla denedim ama pek bir işe yaramadı. Fikirlerinizi dinlemek isterim. Youtubeda bu konu ile bir video buldum,bu sebepten olduğu ameliyatlardan da bahsediyordu. Ona göre gitar alırken kasalarına dikkat edeceğim. Acaba bu problem Les Paul kasada da olur mu?
Günlük antremanımı yaparım,bunlara her antreman başı sonu esnemeler dahil. Vücut geliştirme ile ilgileniyorum omuz genişliğim normale göre fazla denilebilir. İlginç olacak ama acaba bundan olabilir mi? Sizce vücut anatomizine göre gitarın rahatlığı değişir mi?
Sol dizimde klasik gitar pozisyonunda sorun yaşamıyorum.
Askıyla denedim ama pek bir işe yaramadı. Fikirlerinizi dinlemek isterim. Youtubeda bu konu ile bir video buldum,bu sebepten olduğu ameliyatlardan da bahsediyordu. Ona göre gitar alırken kasalarına dikkat edeceğim. Acaba bu problem Les Paul kasada da olur mu?