Gitar mevzusuyla ilgili değil, fakat ben de geçen gün dolandırıldım. Adamlar aşmış artık hani Türklerde kafa çalışıyor ancak hep böyle olmaz işlere çalışıyor. Ben de şunu anlamıyorum, aliexpressten falan sipariş veriyorum, misal geçen ay tabletime bir kılıf söyledim, adam kılıfı yolladı tabletime uymadı, dispute açtım direk parayı kartıma iade etti eleman, ve kılıf da bende kaldı... Ve bu tip olayları arada sırada da olsa yaşıyorum ve hayret ediyorum yani. Elin Çinlisi bile bedava kargoyla dünyanın bir ucundan ürün yolluyor, bir de özür dileyip hatasını telafi ediyor. Bizde nerdee hak getire... Ne bileyim bir noktadan sonra ben bu tip olayların kanunlarla veya bu tip diğer kurallarla çözüldüğüne inanmıyorum. Çünkü olayın kaynağı başka bir yerde düşünsenize kendi memleketimde, adını sanını, açık adresini vs. bildiğim adama güvenemiyorum, nickname kullanan bir Çinliye güvenebiliyorum. Kesinlikle burada başka bir şeyler olmalı...
Ve şuna da adım gibi eminim, konuyu açan arkadaşım annesinin hediye ettiği paranın gitmesinden dolayı bile utanıp çekinirken, dolandıran şahıs GTA karakteri edalarıyla ortalıkta dolaşıyordur. Hani burada adalet nerede şimdi ?
Neyse... Ben de hukuk okuyorum ancak daha çok genç olduğum için arkadaşıma yanlış bilgi vermek, kafasını karıştırmak istemiyorum. Tavsiyem, bir avukata danışıp ona göre hareket etmesi... Geçmiş olsun ...