Sahibindene Param Güvende Geldi An İtibariyle!

Selamlar herkese. Param güvende ile sorun yaşıyorum sizinle de paylaşacağım
31.01.2026 tarihinde bir polytune 3 sattım ve alıcı ürünü onayladı

Sahibinden de ürünün ücretinin hesabıma 03.02.2026 'da gönderildiği söyleniyor. Fakat ücret hesabıma gelmedi

Sahibinden ile görüştüm IBAN,isim,kart numarası vs kontrol etmemi söyledir. hepsini kontrol ettim sıkıntı yok

Banka ile görüştüm hazırda bekleyen bir ödeme olmadığını söylüyorlar

3000 TL nin nerede olduğu belli değil şuan

Benzeri bir sorun yaşamış olan var ise ve yol gösterebilirse çözüm için çok sevinirim.
Daha da Param Güvende ile ürün satmam...

Selamlar herkese. Param güvende ile sorun yaşıyorum sizinle de paylaşacağım
31.01.2026 tarihinde bir polytune 3 sattım ve alıcı ürünü onayladı

Sahibinden de ürünün ücretinin hesabıma 03.02.2026 'da gönderildiği söyleniyor. Fakat ücret hesabıma gelmedi

Sahibinden ile görüştüm IBAN,isim,kart numarası vs kontrol etmemi söyledir. hepsini kontrol ettim sıkıntı yok

Banka ile görüştüm hazırda bekleyen bir ödeme olmadığını söylüyorlar

3000 TL nin nerede olduğu belli değil şuan

Benzeri bir sorun yaşamış olan var ise ve yol gösterebilirse çözüm için çok sevinirim.
Daha da Param Güvende ile ürün satmam...
Herhangi bir linke falan mı tıkladınız mailinize gelen? Yoksa uygulama üzerinden mi param güvende onaylandı? Uygulama üzerinden ise imkanı yok IBAN yanlış ise ancak o zaman ya da doğrulama yapmadığımızda sadece para geçmeyecektir. Varsa bir mail görseli ya da param güvende ekran görüntüsünü atar mısınız?

Herhangi bir linke falan mı tıkladınız mailinize gelen? Yoksa uygulama üzerinden mi param güvende onaylandı? Uygulama üzerinden ise imkanı yok IBAN yanlış ise ancak o zaman ya da doğrulama yapmadığımızda sadece para geçmeyecektir. Varsa bir mail görseli ya da param güvende ekran görüntüsünü atar mısınız?
Bir linke tıklamamıştım aslında. Şimdi Şikayet var'a yazınca dönüş sağladılar ve çözüldü sorun. Enpara Kartı,QNB bünyesinden çıktığından beri sanırım banka kartı olarak algılanmıyor ve o yüzden iletilmiyor ücretler.
Başka Enpara kartlarında da aynı sorunlar olduğundan bahsetti görüştüğüm kişi

Teşekkür ederim yanıtlarınız için 🙏

Bir linke tıklamamıştım aslında. Şimdi Şikayet var'a yazınca dönüş sağladılar ve çözüldü sorun. Enpara Kartı,QNB bünyesinden çıktığından beri sanırım banka kartı olarak algılanmıyor ve o yüzden iletilmiyor ücretler.
Başka Enpara kartlarında da aynı sorunlar olduğundan bahsetti görüştüğüm kişi

Teşekkür ederim yanıtlarınız için 🙏
Enpara QNB' den ayrıldığı için Iban' lar değişti bildiğim kadarı ile. O yüzden muhtemelen. Geçmiş olsun. 🙂

Param güvende özellikle satıcı olarak pişmanlıktır. Anakart sattım. Alıcı anakartı teslim aldıktan bir gün sonra iade etti. Ben kartı teslim alır almaz para kendisine iade edildi. Anakartı bozup iade etmişler. O günden beri herhangi bir şey satmıyorum bu sistem ile...

Geri