S
skaterext
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım . öncelikle tecrübeli arkadaşlara sormak istedigim bir kaç soru var yanıt alabilirsem ne mutlu bana. şimdi elimde acer 5520g marka bir notebook var perofmansı iyi. benim istedigim şu ben yan flüt çalıyorum ve değişik effektler kullanmak istiyorum bu effektlerde ableton live da var ve kendimde düzenledim ama latency problemim var. şimdi ben öle bir ses karıt arıyorumki sahnedeki mikrofonumu bu usb ses kartına giricem o ses kartındanda miksere giriş yapıcam. tabii notebook üzerindende ableton live programı veya başka programlar ile latency problemi yaşamadan effekt verebilicem. latency düşük olmalıki yoksa sahnedeki enstrümanlar ile bayagı bir çakışırım. birinci böyle bir ses kartı arıyorum ikincisi gene dediğim gibi bir sistem ama sahnedeki orgu gitarı ve vokalleri de giriş yapıp tüm kontrollerini notebook üzerinden yapıp tonlarını ve effektleri kanal kanal sonra amfiye girebileceğimiz bir ses kartı varmı tabii usb veya firmware olmak zorunda. ve en son sorum. flüt için fiyatı uygun hatta en uygun olup güzel kulanabilecegim mikrofon önerebilirmisiniz. flüt için tabikii. şimdiden yanıtlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. saygılarımla.