efepkd. 11 Kasım 2024 #1 Elektro lead gitaristim. Ankara'da farklı yer ve müzisyenlerle çalıştım. Ekip kurmak için vokal arıyorum. Tür olarak Türkçe Rock
Elektro lead gitaristim. Ankara'da farklı yer ve müzisyenlerle çalıştım. Ekip kurmak için vokal arıyorum. Tür olarak Türkçe Rock
Karasuc_ 24 Kasım 2024 #6 Zehra Yilmaz demiş ki: Vokal için yardimci olabilirim Hepsini görmek için tıklayın... Hocam bizimde bir vokale ihtiyacımız var eğer bir grubunuz yoksa bir iletişim adresi bırakır mısınız
Zehra Yilmaz demiş ki: Vokal için yardimci olabilirim Hepsini görmek için tıklayın... Hocam bizimde bir vokale ihtiyacımız var eğer bir grubunuz yoksa bir iletişim adresi bırakır mısınız
efepkd. Salı 17:36 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 Karasuc_ demiş ki: Hocam bizimde bir vokale ihtiyacımız var eğer bir grubunuz yoksa bir iletişim adresi bırakır mısınız Hepsini görmek için tıklayın... 0536 035 41 06
Karasuc_ demiş ki: Hocam bizimde bir vokale ihtiyacımız var eğer bir grubunuz yoksa bir iletişim adresi bırakır mısınız Hepsini görmek için tıklayın... 0536 035 41 06