Sahneye 17 yaşında çıkmak

merhabalar death tribute grubuyuz 1 yildir duzenli olarak beraber caliyoruz ve sahne namına her imkanimiz, ekipmanimiz ve deneyimimiz var. Tek sorunumuz gruptaki sadece 1 kisinin reşit olmasi, digerleri ise 17 yasinda, menejerimiz var bir suru mekana yazdik her mekan demo kayitlardan vs memnun olmasina karsin 18 yasindan kucuk uyeler oldugu icin sahneye cikma teklifimizi reddediyor. acikcasi parasinda degilim sadece sahne deneyimi kazanmak istiyorum ama cikicak yer bulamiyoruz, 18 yas alti etkinkinlikler veya 18 yasindan kucuk olmamiza goz yumucak mekan arıyoruz, oneriniz varsa cok sevinirim.

18 yaş üstünün alınmadığı mekanlara grup üyesi olarak da almazlar, ama 18 yaş üstü olmayan canlı müzik yapılan yer şu ana kadar hiç görmedim, bazı restoranlar var ama oralarda ud falan çalınıyor, metal grubu almazlar, en iyisi bence bekleyin, zaten 1 yıla hepiniz 18 üstü olacaksınız, tabi söylemek kolay diyebilirsin ama ben de 17 yaşındayım, grup kurup bir yerlere çıkmak istiyorum, ama maalesef almıyorlar, gittiğim müzik kursunun yıllık etkinliklerinde sahneye çıktım onun dışında yapacak bir şey yok, prova yapıp grubunuzu geliştirmeye devam edin, yakında sahneye çıkabileceksiniz.

Tabi 18 olana kadar sahne işini unutun demiyorum, izin veren yer çıkarsa ben de bilmek isterim

Tipiniz göstermiyorsa küçük olduğunuzu söylemeyin. Ben 16-17 yaşında çıkmaya başladım. Barın sahibi tamamen geyik muhabbetleri yaparken yaş tahmini sırasında bana 26 yaşındasın demişti 😂

Geri