V VanHalen 9 Mayıs 2021 #21 @bluesman diğer parçaları da dinledim baya iyi olmuş. devamını diliyoruz.
Kumap 10 Mayıs 2021 #23 bluesman demiş ki: Söz, müzik, düzenleme ve tüm enstruman kayıtları tarafımca ev stüdyosunda gerçekleştirilmiş bir parça. Hepsini görmek için tıklayın... keyifle dinledim güzel olmuş ağzına sağlık Son düzenleme: 10 Mayıs 2021
bluesman demiş ki: Söz, müzik, düzenleme ve tüm enstruman kayıtları tarafımca ev stüdyosunda gerçekleştirilmiş bir parça. Hepsini görmek için tıklayın... keyifle dinledim güzel olmuş ağzına sağlık
bluesman 12 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #24 Kumap demiş ki: keyifle dinledim güzel olmuş ağzına sağlık Hepsini görmek için tıklayın... Taşekkür ederim.
Kumap demiş ki: keyifle dinledim güzel olmuş ağzına sağlık Hepsini görmek için tıklayın... Taşekkür ederim.
apollo 23 Mayıs 2021 #27 Çok bir beklentim olmadan açtım, epey başarılı buldum. Son haliyle Spotiy’da da dinlemek isteyeceğim bir şarkı.
Çok bir beklentim olmadan açtım, epey başarılı buldum. Son haliyle Spotiy’da da dinlemek isteyeceğim bir şarkı.
bluesman 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Güzel yorum ve dilekleriniz için teşekkürler. Mutlu oldum çok. 🙂