Saklambaç - Hide and Seek

Sonu bu tarz olan bir kaç film önceden de izlemiştim.Değişik bir şeyler yapmak lazım artık yaw.Ama yine de film güzeldi.Gerilmedim desem yalan olur.Yalnız sinema da ufaklıklar vardı herşeye çığlık attıkları için filmin havasını tam da yakalayamadım.Neyse yine de izlenesi 🙂

robert de niro var diye izledim ve ilk bölümün sonunda çıkmayı düşündüm.çünkü ilk bölümü vasata bile ulaşamayan dandik dundik bir film havasında geçti.filmin en can alıcı noktası filmde apılan herşeyin suçlusunun robert de niro olması.onun dışında bir b.k yok filmde.dövüş kulübünden sonra böyle filmler çoğaldı ama bunlar taklidin ötesine geçemiyorlar.

bu aralar bi şizofrenlik modası aldı başını gidiyo. her filmin sonu aynı olmaya başladı neredeyse. ama filmin hakkını yememek lazım güzel film gerçekten. oyuncularıda iyi. izlerken bayağı bi gerildim diyebilirm. ama devamı gelicek gibi görünüyo. hadi hayırlısı...

filmin başında duygusallık ön plandaydı Korku adına hiçbirşey yok filmin konusuna uymazdı bence ceee diye çıkan bir karakter hiç yakışmazdı oyunculuklar çok iyiydi izlnemeye değer ama arşivlikte değil 2. bölümde sonu tahmin edilebiliyor 🙁

Valla niro için gittin ilk yarıda çıkmayı düşündüm ama iikinci yarıda film süper oldu.
Ama o komşuları boşu boşuna koymuşlar filmin sonu onlarla bitcek diye bekledim bi b.k olmadı.

"Herşeyin sorumlusu benmişim meğer yahu.... " konulu filmler gittikçe klişeleşmeye başladı bence. Fena değildi film korku falan değil de anlık gerilimler yaşatıyor falan. Konu olarak değil de çekim teknikleri ve filmin atmosferi bakımından The Shining (Stanley Kubrick- 1980) tadını almadım değil. Bir çok sahnede Shining filminin izleri vardı.

Sanırım psikolojik gerilim diyolar bu tarza. Evet buna benzeyen filmler çoğaldı bu aralar. Ama ben daha fazlasını bekliyordum filmden, sonu bana çok basit geldi. Eğer harika sonla biten filmler diyorsanız size 3 örnek verebilirim kendi zevkime göre:

K-Pax
The Village
A tale of Two Sisters

filmi genel olarak beğendim ama sonu beklentilerimi karşılamadı...küçük kızın oyunculuğu gerçekten çok iyiydi....

ewet bencede filmin sonu çok güzel bitmio_ben hala filmin sonunda ne olduunu we neden olduunu anlamış diilim..._ama film ii di.

Dakota Fanning icin izlenilebilecek film, bu nasi bi dogallik, bu ne tatlilik filme gelince agir girmesine ragmen sonunu merakla bekliyorusunuz Robert De Niro da harika ...

Geri